Oyunculuk performansı ile kendisine hayran bırakan Selin Yeninci, bu kez de fiziği ile yürekleri hoplattı! ATV üzerinde verdiği bikinili pozlar, yaktı geçti!

Son zamanlarda yıldızı parlayan isimlerden birisi olarak magazin gündeminde sık sık yer alan ünlü oyuncu Selin Yeninci, kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Tv8 ekranlarında rol aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizde sergilemiş olduğu oyunculuk performansı ile hayranlarının takdirini toplamayı başaran Selin Yeninci, dizisinin erken final yapmasının ardından soluğu tatilde aldı. Denizin, kumun ve güneşin tadını çıkararak yorgunluk atan güzel oyuncu, fiziği ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

Dizisi Erken Final Yapınca Soluğu Tatilde Aldı!

İlk olarak Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide rol alan ve canlandırdığı Saniye karakteri ile büyük alkış toplayan Selin Yeninci, daha sonrasında bir dijital platform projesinde yer aldı. Film projesinin tamamlanmasının ardından bir süreliğine sessiz kalmayı tercih eden ünlü oyuncu, Acun Ilıcalı’nın patronu olduğu Tv8 kanalında yayınlanan yeni sezon dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizi ile ekranlara geri döndü.

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Olgun Toker ile beraber rol aldığı dizi kısa zaman içerisinde sevilmiş olsa da reyting kurbanı oldu ve erken final yapma kararı aldı. Selin Yeninci dizisinin erken final yapmasının ardından dinlenmek ve sezonunun yorgunluğunu atmak için tatile çıktı. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan ünlü oyuncunun, keyfinin yerinde olduğu görüldü.

Bikinili Pozları Yürekleri Hoplattı!

Şu sıralar denizin, kumun ve güneşin tadını çıkaran Selin Yeninci, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yeni fotoğrafını paylaştı. Yeninci’nin ATV üzerinde bikinisi ile vermiş olduğu cüretkâr poz “vay be” dedirtti.

Yeni Proje Geliyor Mu?

Oyunculuk performansı ile ünü ülke sınırlarını aşmış olan Selin Yeninci’nin yeni sezonda ekranda olup olmayacağı gizemini koruyor.

Exit mobile version