Ozan Çolakoğlu’ndan tutuklanan eşi Gülşen’e cezaevinde ilk ziyaret! “Azur sürekli annesini sayıklıyor!”

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden olan Gülşen, nisan ayında vermiş olduğu bir konserde İmam Hatip mezunlarını hedef alan sözleri nedeni ile geçtiğimi gün gözaltına alındı. Önü arkası belli olmayan ve tam 4 ay sonra medyaya servis edilen videonun ardından mahkeme gününe kadar tutuklanmasına karar verilen Gülşen, bu karar sonrasında hem meslektaşlarından hem de toplumun büyük bir kesiminden destek gördü.

Gülşen’in tutuklanmasının ardından eşi Ozan Çolakoğlu ve avukatı, ünlü sanatçıyı ilk kez ziyaret etti. Çolakoğlu çıkışta sessizliğini korurken Gülşen’in arkadaşından yürek burkan bir açıklama geldi.

EŞİ VE AVUKATI ZİYARET ETTİ!

Uzun yıllardır birlikte olan ve 2017 yılında ilk çocukları Azur’u kucaklarına alan Gülşen- Ozan Çolakoğlu çifti pek fazla birlikte görüntü vermiyor olsalar da evliliklerini mutlu bir şekilde sürdürmeye devam ediyorlar. Geçtiğimiz aylarda haklarında ayrılık dedikoduları çıkan ancak haberlere karşı sessiz kalarak durumu ciddiye almadıklarını gösteren ünlü çift, bu sayede de medyada özel hayatları ile değil işleri ile var olmak istediklerini adeta ispatlamış oldu.

Gülşen’in tutuklanmasının üzerinden bir açıklama yapması beklenen ancak iki gündür sessizliğini koruyan Ozan Çolakoğlu, dün cezaevi çıkışı görüntülendi. Gülşen’in avukatı ile birlikte tutuklama sonrası ilk kez cezaevine giden Çolakoğlu’nun mutsuzluğu yüzünden okundu.

KIYAFET GÖTÜRDÜ!

Cezaevi çıkışında bir açıklama yapması beklenen ancak basın mensuplarının tüm ısrarlarına rağmen sessiz kalmayı tercih eden Ozan Çolakoğlu, arabasına binerek oradan uzaklaştı. Ozan Çolakoğlu ve avukatın, Gülşen’e kıyafetlerini ve kişisel eşyalarını getirdikleri öğrenildi. Gülşen’i görüp göremediklerine dair ise bir bilgi alınamadı.

ARKADAŞINDAN İÇ BURKAN AÇIKLAMA!

Ozan Çolakoğlu’nun sessizliğinin ardından Gülşen’in bir arkadaşından açıklama geldi. Gülşen’in 5 yaşındaki oğlu Azur Benan’ın gözaltı gecesinden beri annesini sayıkladığını ifade eden yakın arkadaş, Azur’a Gülşen’in konserde olduğunu söylediklerini ve durumu şimdilik böyle idare etmeye çalıştıklarını belirtti.

Exit mobile version