Özel bankalardan çıldırtan kampanya: 90 gün ödeme ertelemeli nakit desteği hizmeti, resmen yürürlüğe girdi! TC kimlik numarası ile başvuran herkese 20 bin TL ödenecek!

Geçtiğimiz dönemde yaşanan ekonomik krizlerin bu dönemde Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile giderek artıyor olması, vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorluk çekmeye başlayan vatandaşların bu mağduriyetlerine göz yummak istemeyen özel bankalar, ellerini taşın altına koyarak 90 gün ödeme ertelemeli nakit desteği hizmetlerini kamuoyu ile paylaştılar.

Akbank 90 Gün Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Hizmeti

Emekli vatandaşlara yönelik geliştirmiş olduğu kampanyalar ile adından söz ettiren Akbank, son dakika açıklaması ile nakde sıkışan vatandaşlara destek olacağını açıkladı. Banka söz konusu hizmetinden 50 bin TL’nin altında tutarlarda yararlanmak isteyenler için azami vade sayısını 36, 50 bin TL ve üzeri tutarlarda yararlanmak isteyenler için azami vade sayısını 24 ay olarak belirledi. Bankanın bütün iletişim kanalları aracılığı ile başvuruya açılan ihtiyaç kredisi hizmeti için örnek hesaplama tablosu, şu şekilde yayınlandı:

Yapıkredi Bankası 90 Gün Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Hizmetlerine özel banka statüsünde devam eden bankalardan biri olan Yapıkredi Bankası, yeni dönemde 90 gün ödeme ertelemeli nakit desteği sağlayacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Banka, söz konusu hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Kamu Bankasından 90 Gün Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Kamu bankalarından biri olan Vakıfbank da yeni dönemde 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, söz konusu hizmeti için örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

Exit mobile version