Özel hastanelerden burun estetik fiyatlarına büyük zam! 2022 burun estetiği fiyatları ne kadar oldu?

Geride bıraktığımız yılın sonlarına doğru ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmeler, yeni dönem içerisinde pek çok hizmet karşılığında ödenen ücretlere yüksek oranlarda zamlar yapılmasına sebep oldu. Son zamanlarda yapılan hizmet zamlarının en çok yansıdığı sektörlerden biri de sağlık sektörü oldu.

Özellikle hastaların özel hastanelerde olacakları ameliyatların fiyatlarında gözlenen ani artışlar, herhangi bir sebep yüzünden burun estetiği ameliyatı olacak olması gereken vatandaşların bütçelerini bir hayli zorlamaya başladı. Peki özel hastanelerde burun ameliyatı ücretleri ne kadar oldu? 2022 yılında burun estetiği operasyonlarına, ne kadar zam yapıldı?

Özel Hastanelerde Burun Estetiği Operasyon Fiyatları 2022

Yeni dönemde çeşitli sebeplerden ötürü burun estetiği operasyonu geçirmek zorunda olan binlerce vatandaş, son dönemde artan hizmet fiyatlarının sağlık sektörüne nasıl yansıdığını araştırmaya başladı. Vatandaşlar geçirmek zorunda oldukları ya da kendi istekleri ile olmak istedikleri burun estetiği operasyonları karşılığında, ne kadar ücret ödemeleri gerektiklerini merak ediyorlar.

2022 yılında da diğer yıllarda olduğu gibi burun estetiği operasyonunun yapılma sebebi ve operasyonda kullanılacak olan teknikler, operasyonun fiyatının belirlenmesinde direkt olarak etkili olmaktadır. Ancak operasyon ile ilgili yapılan araştırmalara göre yeni dönemde burun estetiği operasyonları için belirlenmiş olan ücret, bin TL ile 12 bin TL arasında değişiklik göstermektedir.

Operasyon Türüne Göre Güncel Burun Estetiği Fiyatları

Burun estetiği operasyonlarında pek çok farklı teknik kullanılmaktadır. Kullanılan her bir tekniğe göre de operasyon karşılığında hastalardan talep edilen ücretler değişiklik göstermektedir. Yeni dönemde bazı burun estetiği operasyonları için ödenmesi gereken ücretler şu şekildedir:

Ameliyatsız Burun Estetiği Ameliyatı Ne Kadar?

Burun estetiği yaptırmak isteyen kişilerde kullanılan tekniklerden biri olan ameliyatsız burun estetiği yönteminin özel hastanelerde ki güncel fiyatı, 800- 7.500 TL aralığında değişiklik göstermektedir.

Exit mobile version