Özge Özpirinçci ve Salih Bademci’den cesur sahnelerle dolu yeni dizi!

Özge Özpirinçci ve Salih Bademci ses getirecek yeni bir dizi projesinde buluştu. Dizi fragmanı yayınlanmasından itibaren hem merak uyandırdı hem de gündem olmayı başardı.

Başrollerini Salih bademci ve Özge Özpirinçci’nin paylaştığı, senaryosunu Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Cem Karcı’nın bulunduğu yeni dizi izleyiciyi derinden yakalayacak ve ses getirecek. İlk ve Son adlı dizi daha fragmanı izlerken bile insanların kalbine dokunabilen gerçekçi olduğu kadar sarsıcı bir aşk hikayesi. Fragman öyle izler taşıyor ki hem cesur sahneleriyle hem de hikayesiyle dizinin ne kadar iddialı ve güçlü ayak sesleri ile geldiğini ortaya koyuyor.

Kırmızı Oda’nın yönetmeni Cem Karcı’dan yeni iş

Hayat şarkısı ve Kırmızı Oda gibi iki güçlü yapımda yönetmen koltuğuna oturan Cem Karcı’yı tanımayan kalmamıştır. Yine adından söz ettirecek bir işle devam ediyor kariyerine. Yeni dizi “İlk ve Son” BluTV üzerinden izleyici karşısına çıkacak. Yayın tarihinin oldukça yakın olduğu tahmin ediliyor fakat net tarih verilmedi.

Samimi olduğu kadar gerçeklerin tokat gibi izleyici karşısına çıktığı fragmanda Yıldız Tilbe ‘vazgeçtim yana yana’ diyerek hem insanları etkiliyor hem de olacakların sinyalini veriyor. Uzun süre sonra bu kadar heyecan uyandıran bir fragmanla buluşmak izleyiciyi mutlu etti ve merak uyandırdı. Dizi adından da anlaşıldığı gibi insanın benliğini değiştirebilen aşkın hem başlangıç hem de finalini aynı anda gözler önüne seriyor.

Dizinin konusu

Deniz ve Barış’ın 10 yıla yayılan ilişkilerinin tutku dolu hikayesi izleyiciyle buluşturacak olan dizi; 20’li yaşlarının ortasında tanışan iki gencin, boşanmalarına kadar uzanan yolculuğunu hem başından hem de sonundan kesitlerle aynı anda izleyiciye sunuyor. Özge Özpirinçci de fragmanı sosyal medya hesabından yayınlınlarken herkesin izlerken kendinden izler bulacağını söylüyor.

EGE HABER/CEYLİN ÇAĞATAY

Exit mobile version