Ekonomi

Para iadesi yapılacak: Banka hesap açan müşterileri için duyurdu!

Müşteri potansiyeli arttırmak isteyen bankalar kampanya duyurusunda bulunmaya devam ediyorlar. Bu kapsamda özel bir banka 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamada, görüntülü görüşme ile Kuveyt Türk Mobil’den hesap açan herkese 2021 yılı sonuna kadar her ay ücretsiz ortak ATM ve 20 TL harcama iadesi bildirildi.

Kuveyt Türk Bankası resmi internet sayfası üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile kampanya duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamada, 31 Aralık 2021 tarihine kadar görüntülü görüşme ile hesap açan müşterilere 20 TL harcama iadesi yapılacağı bildirildi. Ayrıca müşteriler ATM’lerden 2.000 TL’ye kadar ayda 3 defa ücretsiz para çekebilecekler.

Harcama iade kampanyası detayları

Kampanyadan 31 Aralık 2021 tarihine kadar görüntülü görüşme ile hesap açan müşteriler faydalanabilir.
Görüntülü görüşme ile hesap açılıştan sonra kampanyanın aktifleşmesine dair SMS ile bilgilendirme yapılır.

Kampanya kapsamında 2021 yılı sonuna kadar her ay ilk kez -tek seferde- yapılacak 200 TL ve üzeri Sağlam Nakit kart harcamasıyla 20 TL’lik harcama iadesi kazanılır.

Her müşteri harcama iadesi kampanyasından her ay sadece 1 kez yararlanabilir.

20 TL harcama iadesi 200 TL ve üzeri harcama işlemi yapıldıktan sonraki gün hesabınıza aktarılır. (Gün sonu almayan işletmeler için işlemler provizyonda kaldığı için süre uzayabilir. Eğer işlem iptal edilirse müşteri kampanyadan yararlanamaz.)

Ortak ATM avantajı kampanya detayları

Kampanyadan 31 Aralık 2021 tarihine kadar görüntülü görüşme ile hesap açan müşteriler faydalanabilir.
Ortak ATM’lerden ücretsiz para çekim hakkı 1 gün içinde 1 kez kullanılabilir.

Görüntülü görüşme ile hesap açılıştan sonra, kampanyanın aktifleşmesine dair SMS ile bilgilendirme yapılır.
Kampanya kapsamında 2021 yılı sonuna kadar her ay ortak ATM’lerden 2.000 TL’ye kadar ayda 3 defa ücretsiz para çekebilirsiniz.