Para karşılığı cinsel ilişkiye giren üniversiteli, AIDS taşıyıcısı çıktı!

Kütahya’da, kendi evinde para karşılığı fuhuş yapan bir üniversite öğrencisi yakalandı. Sağlık kontrolünde AIDS virüsü taşıdığı belirlendi. Fas uyruklu olduğu tespit edilen öğrencinin, sosyal medya üzerinden müşteri aradığı ortaya çıktı. Geçen yıl yaşanan benzer bir olayda da bir kadının AIDS taşıdığı belirlenmişti.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği’nin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Gaybi Efendi Mahallesi’nde yaşayan 21 yaşındaki Faslı üniversite öğrencisi Anouar A.’nın evinde para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği belirlendi. Yapılan sağlık testleri sonucunda, Anouar A.’nın AIDS taşıdığı ortaya çıktı. Şahıs sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Sosyal medyadan müşteri buluyormuş

Sınır dışı edilen öğrencinin, sosyal medya hesabı üzerinden müşteri aradığı tespit edildi. Bu durum üzerine cinsel ilişkiye giren kişilere sağlık merkezlerine başvurmaları çağrısında bulunuldu.

Daha önce de benzer bir vaka yaşanmıştı

Geçtiğimiz yıl Kütahya’da yaşanan bir olayda, fuhuş yapan bir travestinin frengi hastalığı tespit edilmişti. Polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 6 şüpheli yakalanmış ve 4 mağdur kadın kurtarılmıştı. AIDS taşıyan bir kadının tespit edilmesiyle birlikte, temaslı olan kişilerin sağlık birimlerine başvurmaları tavsiye edilmişti.

 

Exit mobile version