Ekonomi

Paraf kart kullanıcılarının dikkatine: 1000 TL tanımlanacak!

Yeni dönemde ekonomi piyasalarında ve diğer alanlarda gözlenen olumsuz gelişmeler, vatandaşların alım güçlerinin düşmesine ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Özellikle gıda sektöründe gözlenen yüksek oranlı zamlardan sonra temel gereksinimlerini dahi karşılamakta zorlanan vatandaşlar, güncel kampanya içeriklerini araştırmaya başladılar.

Vatandaşların güncel kampanya arayışlarına, Halk Bankası’ndan olumlu yanıt geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm bireysel müşterilerine 1000 TL’ye kadar hediye para ödülü vereceğini bildirdi.

Halk Bankası’ndan Harcama Sözüne Hediye Para Garantisi!

Türkiye’nin gelişmiş kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Halk Bankası, yeni dönemde çeşitli faktörlere bağlı olarak giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşın vatandaşlara destek olacağını bildirdi. Banka, 12 ay boyunca aylık harcama sözü veren tüm bireysel müşterilerine 1000 TL’ye kadar hediye para ödülünün verileceğini duyurdu.

Halk Bankası Harcama Sözü Kampanyası 2022

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan harcama sözü kampanyasına göre bireysel müşterilere, verdikleri harcama sözlerine karşılık hediye para ödüllerinin verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, harcama sözlerine karşılık gelen ödül tutarlarını şu şekilde açıkladı:

  • 2.500 TL’lik söze: 150 TL
  • 5.000 TL’lik söze: 300 TL
  • 7.500 TL’lik söze: 500 TL
  • 10.000 TL’lik söze: 1.000 TL

Halk Bankası Harcama Sözü Kampanyası Başvurusu 2022

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan harcama sözü kampanyasının bireysel Paraf kart kullanıcılarını kapsadığı bilgisi kaydedildi. Banka, ticari kartların ilgili kampanyadan yararlanamayacaklarını burguladı.

Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan harcama sözü kampanyasından 1000 TL’ye kadar Paraf Para hediyesi kazanmak isteyen müşterilerin, harcama sözü tutarını ve kart numarasının son 6 hanesini aralarında birer boşluk bırakarak 3404’e kısa SMS göndermeleri gerektiğini bildirdi. Kampanya katılımının sağlanmasından sonra gerçekleştirilecek olan alışverişlerin, hediye para kazanımını başlattığı duyuruldu.