Paraf kart sahipleri dikkat: Ücretsiz olacak!

Binlerce kişiyi ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Paraf Kart sahiplerine bir avantaj sunuldu. Halkbank tarafından duyuru yapıldı. 2 Ağustos tarihine kadar kampanyaya katılım sağlayanlar ücretsiz işlem yapabilecek.

Kira gelir vergisi ödemelerinde ücretsiz 3 taksit imkanı verildi. Paraf kartına sahip olan herkesin katılım sağlayabileceği kampanya sayesinde kira gelir vergisi ödemesinde ücretsiz 3 taksit yapılabilecek. Kampanyanın 2 Ağustos tarihine kadar geçerli olacağı bildirildi. Kampanya hakkında tüm bilgiler aşağıdaki gibi olacak. İşte, detaylar…

KİRA GELİR VERGİSİ ÖDEMELERİNE ÜCRETSİZ 3 TAKSİT KAMPANYASI;

Bireysel kredi kartları ile 1 Temmuz-2 Ağustos 2024 tarihleri arasında kampanyaya katılım sağlanarak Halkbank Mobil, Halkbank İnternet Şubesi ya da gib.gov.tr’den yapılacak Kira Gelir Vergisi ödemeleri 3 taksit olarak gerçekleşecektir.

Kampanyaya katılmak için ödeme yapmadan önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, KİRA yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir.

Ödemelerin, Paraf Mobil’de kampanyanın “Katıldıklarım” bölümünde izlenmesi sonrasında ya da gelecek onay SMS’i sonrasında yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya ilişkin geriye dönük yararlandırma ve değişiklik yapılmayacaktır.

Vergi dairelerinde fiziki POS’lardan yapılacak ödemeler kampanyaya dahil değildir.

Yapılandırılmış borçların ödemeleri kampanyaya dahil değildir.

Paraf kredi kartları, Parafly ile sanal ve ek kartlar kampanyaya dahildir.

Ticari kartlar, debit kartlar, HalkCard, ParafPara kullanılarak yapılan alışverişler ile iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya üst sınırı 1.000.000 TL’dir, bu tutarın üzerindeki ödemeler kampanyadan yararlanamayacak ve peşin olarak gerçekleşecektir.

Exit mobile version