Paralar hesaplara yatırıldı: Hemen banka hesaplarınızı açıp kontrol edin!

Yüzlerce kişinin beklediği paralar hesaplara yatırıldı. Ekim ayı ödemeleri gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ekim ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıklarının hak sahiplerinin hesabına aktarıldığını duyurdu.

PARALAR HESAPLARA YATIRILDI

Yaşlı ve engelli aylığı alanlar hesaplarını kontrol edebilir. Paralar hesaplara geçti. Bakan Yanık, ekim ayı yaşlı ve engelli aylıklarını yatırdıklarını belirtti. Ödemelerin yapıldığını belirten Bakan Yanık, ”Ekim ayına ilişkin 2,1 milyar TL yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdık” ifadelerini kullandı.

Bakan Yanık, “Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanındayız. Bu doğrultuda Ekim ayına ilişkin 2,1 milyar TL yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdık” ifadelerini kullandı.

Bakan Yanık, engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik hizmetlerin insan odaklı ve hak temelli politikalar çerçevesinde yürütüldüğünü söyledi.

Exit mobile version