Paralar hesaplara yattı: Hemen kontrol edin!

Ödeme bekleyen vatandaşlara güzel haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, mart ayı ödemeleriyle ilgili açıklama yaptı. Bakan Yanık, mart ayı ödemelerinin hesaplara yattığını duyurdu. Buna göre, yaşlı ve engelli aylıkları bugün itibariyle gerçekleşti.

Yaşlı ve engelli aylığı ödemeleri bugünden itibaren hesaplara yatmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Mart ayı içerisinde yaklaşık 836 milyon TL tutarında yaşlı aylığı yardımında bulunduklarını belirtti.

Yaşlı aylığı ve engelli aylıkları kapsamında 1 milyar 489 milyon TL’yi aşan bir ödeme yaptıklarının altını çizen Bakan Yanık, “Mart ayına ilişkin yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık. Ödemelerin tüm engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BAKAN YANIK: “HER ALANDA ENGELLİ VE YAŞLILARIMIZIN YANINDAYIZ”

Bakan Yanık, “Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda engelli ve yaşlılarımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version