Ekonomi

Paralar hesaplara yattı: Hesaplarınızı hemen kontrol edin! ATM’lerden alabilirsiniz

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçileri sevindirecek bir haberi duyurdu. Bakan Yumaklı açıklamalarında 1 milyar 610 milyon 593 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını belirtti.

Beklenen Ödemeler Hesaplarda

Bakan Yumaklı  açıklamalarında uzun zamandır beklenen tarımsal destekleme ödemeleri artık çiftçilerin hesaplarında olacağını belirtti ve açıklamalarının devamında bu destekleme ödemeleri çeşitli alanlara yapılan katkıları kapsadığını bunların “Mazot ve gübre desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, hayvan gen kaynakları desteği” gibi birçok alanda çiftçilere destek sağlanacağını aktardı.

Bakanlık Paylaşımıyla Duyuruldu

Tarım ve Orman Bakanlığı, sosyal medya platformlarından biri olan X üzerinden bu önemli haberi duyurdu. Paylaşımda, 1 milyar 610 milyon 593 bin liralık destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağı bilgisi verilirken bu ödemelerin çiftçilerin tarımsal faaliyetlerine daha fazla katkı sağlaması beklendiği de gündeme geldi.

Hayırlı ve Bereketli Olsun Mesajı

Bakanlık tarafından yapılan paylaşımda, ödemelerin hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulunuldu. Çiftçilere verilen bu desteklerin tarımsal üretimde verimliliği artırması ve çiftçilerin ekonomik olarak daha güçlü bir konuma gelmelerine katkı sağlaması hedefleniyor.