Paralar yatıyor: Hemen hesaplarınızı kontrol edin! Yarın son gün

SED ödemeleri hesaplara yatmaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, geçtiğimiz günlerde SED ödemelerine ilişkin açıklama yapmıştı. Bakan Yanık, paraların 15 Ağustos tarihine kadar yatacağını duyurmuştu. Buna göre, hesaplara 15 Ağustos tarihine kadar 1.259 TL yatacak.

SED ödemeleri 11 Ağustos’tan itibaren hesaplara yatmaya başladı. 11 Ağustos’ta başlayan ödemeler 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, çocukların öncelikle aile yanında desteklenmesi ilkesinden hareketle ihtiyaç sahibi ailelere Bakanlık tarafından SED yardımı yapıldığını ifade etti.

Bakan Yanık, şu ifadeleri kullandı;

“Çocuklarımızın sağlıklı gelişimleri için ailelerinin yanında büyümelerine önem veriyoruz. Ekonomik sebeplerle çocuklarımızın ailelerinden kopmaları yerine ihtiyaçlarının karşılanarak aileleriyle bir arada topluma sağlıklı bireyler olarak katılabilmelerini hedefliyoruz. Bu kapsamda sosyal hizmet modellerimizden biri olan SED, her ay ailelerimizin hesaplarına düzenli olarak yatırılıyor. Ailelerimizin çocukları için toplam 169 milyon 165 bin TL SED ödemesini bugün yapıyoruz.”

Exit mobile version