‘Param ev almaya yetmiyor’ diyenler dikkat: Banka 410 Bin TL’ye 3+1 daire satıyor!

Ev satın alma umuduyla yıllarca çalışan birçok vatanda, bütçesinin kont fiyatlarına yetmemesinden şikayetçi. Bu nedenle vatandaşlar daha ucuza konut sahibi olmanın yollarını arıyorlar. Bankalar ile ihale yöntemi ile uygun fiyatlı ev satışları gerçekleştiriyorlar. Yapı Kredi Bankası gayrimenkul listesinde 3+1 Dairenin 410 Bin TL’ye satışa çıktığı görüldü.

Yapı Kredi Bankası yeni gayrimenkul ilanları yayınladı. Banka farklı illerde bulunan konutları ihale yöntemi ile satıyor. Satılık gayrimenkulleri görmek isteyenler ise https://www.yapikredi.com.tr/yapi-kredi-hakkinda/satilik-gayrimenkuller/ internet sayfasını ziyaret edebiliyorlar.

Nasıl Başvurulur?

İlgilendiğiniz gayrimenkul sayfasında yer alan Teklif Ver butonuna tıklayarak bilgilerinizi gönderin. Satış ekibimiz en kısa sürede size geri dönüş sağlayacaktır. Kaydınızın alınması akabinde e-posta adresinize iletilecek olan Hizmet Sözleşmesi’ni yazıcıdan basıp imzalamanız ve ihale katılım bedelini havale/eft ile göndermeniz yeterlidir.

Nasıl Teklif Verilir?

Başvurunuz ve evraklarınız gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza ve eposta adresinize sisteme giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz.

E-İhale Nasıl Yapılacak?

Herhangi bir taşınmaza teklif verildiği anda, o taşınmaz için Banka tarafından belirlenen ihale süresi işlemeye başlayacaktır. İhale için kalan süre ve o taşınmaza teklif geldiği, internet sayfamızda tüm müşteriler tarafından görülebilecektir. İhale süresi içinde, teklif vermek isteyen müşteriler, yukarıda açıklanan başvuruları yaparak ihaleye katılabilir. İhalede teklifi geçilen müşterilere sistem e-posta ve SMS ile bilgilendirme yapmaktadır. İhale bitiş saatine 30 dakika kala yeni bir teklif verilmesi veya mevcut bir teklifin arttırılması halinde, ihale bitiş saati, otomatik olarak 30 dakika daha uzatılacaktır. Son 30 dakika içinde teklif gelmeyinceye kadar ihale, 30 dakikalık periyodlarla uzamaya devam edecektir. Son 30 dakika içinde başka teklif gelmemesi durumunda ihale sona erecek ve en yüksek teklifi veren müşteri, ihaleyi kazanmış olacaktır.

Exit mobile version