Magazin

Paranın Yüzü Sıcaktır Dedi ve Kocasının Para Karşılığında Kadınlarla Yemek Yemesine Yeşil Işık Yaktı! Ebru Şancı’nın İtirafları Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcularından 28 yaşındaki Alparslan Öztürk ile evli olan 38 yaşındaki Ebru Şancı gündeme bomba gibi düşen açıklamalara imza attı. Tv8 ekranlarında seyirci ile buluşan 2. Sayfa isimli magazin programının canlı yayın konuğu olan Ebru Şancı, eşinin para karşılığında kadınlarla yemek yemesinde hiçbir sakınca görmediğini söyledi. Paranın yüzü sıcaktır diyen Ebru Şancı hem stüdyodakileri hem izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı. Detaylar haberimizde…

Eski model olan 38 yaşındaki Ebru Şancı; Eskişehir’deki nikah törenin ardından Belçika’daki ünlü Kasteel Den Brandt Şatosu’nda 28 yaşındaki ünlü futbolcu Alparslan Öztürk ile dünya evine girmişti.

Sosyal Medya Hesaplarını Aktif Olarak Kullanıyor

Üç farklı gelinlik giyen Ebru Şancı, düğüne sadece yakın dostları ve aile üyelerini davet etmişti. 2015 yılından bu yana süren evliliklerinden üç çocuğu olan çift, çocuklarına Mila, Ceylin ve Kürşat Fırat ismini vermişti.

Sosyal medya platformlarını aktif olarak olan kullanan Ebru Şancı, gerek aile yaşantısı sık sık takipçileri ile paylaşıyor. Geçtiğimiz günlere küçük oğlunun çoraplarını salonun ortasına bıraktığını fotoğraflayan Şancı, küçük oğlunun aynı babasına benzediğini söylemişti. Eşini çok sevdiğini söyleyen Ebru Şancı, arada sırada boğazlamak istese de Alparslan Öztürk’ü çok sevdiğini söylemişti.

İzleyenler Donup Kaldı!

Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa adındaki bir magazin programının canlı yayınlanan konuk olan Ebru Şancı, gündeme bomba gibi düşen açıklamalara imza atmış, izleyenlerin ekran başında donup kalmasına neden olmuştu.

Geçtiğimiz yıllarda Burak Özçivit’in 1,5 milyon TL karşılığında Katarlı kadınlar ile yemeğe çıkması hakkında konuşan Ebru Şancı, kocasının da para karşılığında kadınlar ile yemeğe çıkabileceğini söyledi. Paranın yüzünün sıcak olduğunu dile getiren Şancı, bu durumu anlayışla karşılayacağını söyledi.