Ekonomi

Acil paraya ihtiyacı olanlara Halkbank’tan ihtiyaç kredisi: Aylık sadece 388 TL geri ödeme 10 bin TL kredi

Acil paraya ihtiyacı olanlar için Halkbank kredi duyurusunda bulundu. Banka açıklamasında bireysel ihtiyaçlar için 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi verildiği bildirildi. Kamu bankasından 10 bin TL kredi çeken vatandaş, aylık 388 TL geri ödeme yapabilir.

Son günlerde paraya ihtiyacı olan vatandaşlar kredi araştırmaları yapmaya başladılar. Halkbank resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi verdiğini bildirdi. Vatandaşlar en az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusunda bulunabilirler. Bankadan 10 bin TL kredi çeken bir vatandaş ise yüzde 1,61 faiz oranı ile aylık 388,06 TL tutarında ödeme yapabilir.

Bilinmesi Gerekenler

En az 1.000 TL, en fazla 50.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Kredi politikaları çerçevesinde başvurunuz aynı gün içerisinde değerlendirilmektedir. Değerlendirme sonucu SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube’den Başvuruların altında Başvurum ne aşama adımından da takip edebilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi Kullanımı sırasında Hayat Sigortası yaptırabilirsiniz.

Kredinize istediğiniz zaman şubelerimizden ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

ERKEN ÖDEME, ERKEN KAPATMA

Müşteri, kredi borcunun tamamını veya bir taksit tutarından az olmamak üzere bir kısmını önceden ödeyebileceği gibi, vadesi gelmemiş bir ya da birden çok taksit için de erken ödemede bulunabilir. Erken ödeme durumunda, kalan anapara tutarı ve erken ödenen gün sayısı dikkate alınarak akdi faiz oranı üzerinden faiz ve varsa bu faiz üzerinden hesaplanacak fon, vergi ve diğer maliyet unsurları kadar indirimli tahsilât yapılacaktır