Parayı ayağınıza getiren kampanya duyuruldu: Akbank, yattığınız yerden ulaşabileceğiniz direkt kredi hizmetini açıkladı!

Ekonomik çerçevede devam eden dalgalı hareketler, hayat şartlarının günden güne daha da pahalılaşmasına sebep oluyor. Gıdadan elektroniğe, emlaktan otomotive nerede ise her sektörün ürünlerine yüksek oranlı zamların yansıtıldığı şu günlerde vatandaşlar, geçimlerini sağlayabilmek ve hiç değilse temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına çeşitli çözüm yolları aramaya devam ediyorlar. Bu noktada vatandaşların yüzlerini bir nebze de olsa güldürecek olan yeni bir kampanyaya imza attığını duyuran Akbank, ilgili şartları taşıyan ve hizmete başvuru yapan tüm müşterilerine anında ulaşabilecekleri Direkt Kredi kampanyasının detaylarını paylaştı.

Akbank Direkt Kredi 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olarak karşımıza çıkan Akbank, yeni dönemde de hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak vatandaşların nakde olan sıkışıklıklarını en hızlık şekilde çözüme kavuşturabilmek adında Direkt Kredi ismini verdiği bir kampanya geliştirdiğini duyuran banka, söz konusu hizmetinin limitini 100 bin TL olarak belirlediğini bildirdi.

Akbank Direkt Kredi Örnek Hesaplama Tablosu

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 100 bin TL limitli anında kredi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,11 olarak belirlendi. Banka, ilgili hizmetinden 10 bin TL tutarında destek almak isteyen müşterilerinin ödeyeceği aylık taksit tutarını 426,62 TL olarak hesapladı. Bu hesaba göre geri ödenecek olan toplam tutar 15 bin 410 TL 88 TL olarak bildirildi.

Akbank Direkt Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 100 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmetine, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanaları ve telefon bankacılığı hizmeti aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Sistem, başvuruları 7 gün 24 saat kabul etmektedir. Söz konusu başvuru için herhangi bir kefile ihtiyaç yoktur.

Exit mobile version