Patates ve Siyah Zeytin Alacaklar Dikkat! Sadece 1 TL’den Satılacak

Son dönemlerde gıda ve temel ihtiyaç ürünlerine gelen zamlar vatandaşın cebini yakmaya devam ediyor. Artan ürün etiketleri sayesinde vatandaşlar temel gıda ürünlerini almaya zorlanır hale geldi. Uygun fiyatlı ürünlerle alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar marketlerin kampanyalarını takip eder hale geldi.

Son dönemlerde artan fiyatlar sebebi ile vatandaşlar marketlerin fırsatlarını takip etmeden alışveriş yapamaz  hale geldi. Örneğin ülkemizde en çok tüketilen sebzelerin başında gelen patates son bir yıl içinde en çok zamlanan ürün oldu. Patatese yüzde 15 zam yapıldı.

Gelen Zamlara Bomba Kampanya

Yeni yıl ile birlikte vatandaşlar zam bombardımanına tutuldu. Vatandaş her güne yeni bir zam haberi ile gözünü açarken Vatandaşın sofralarından ayırmadığı bir çok ürüne zam yapıldı. Artan bu fiyat etiketlerinden sonra birçok vatandaş uygun fiyatlı gıda ürünlerini araştırmaya başladı. Özellikle pandemi dönemi ile başlayan ve vatandaşlara oldukça kolaylık sağlayan online alışveriş uygulaması İstegelsin uygulamasından vatandaşlara güzel haber geldi. Son zamanlarda artan ürün fiyatlarına karşı İstegelsin uygulaması yaptığı kampanyalarla konuşulur hale geldi.

Patates, Zeytin ve Kolonya Sadece 1 Lira

Online market uygulaması İstegelsin uygulamasında günün kampanyalı ürünleri belli oldu. Uygulamada 5 kilogram patates 31,25 TL yerine sadece

1 TL’den satılıyor. Ayrıca uygulamada Rem marka 1000 gram siyah zeytin 42,25 TL yerine sadece 1 TL’den satışa sunuluyor. Özellikle pandemi döneminin en çok kullanılan ürünü Selin marka 180 ml kolonya 26,50 TL yerine sadece 1 TL’ye satılıyor. Ayrıca uygulama her gün yep yeni ürünlerde indirim yapmaya devam ediyor.

Exit mobile version