Afyonkarahisar haberleriAydın HaberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya HaberleriManisa HaberleriManşetMuğla HaberleriUşak Haberleri

Pazar günü sokağa çıkmak isteyenler dikkat: Denizli, Muğla, İzmir, Kütahya, Afyonkarahisar, Aydın, Uşak için duyuruldu!

Hafta içini çalışarak değerlendiren pe çok vatandaş Pazar gününü dışarı çıkarak değerlendirmek istiyor. Bu kapsamda önemli bir duyuru yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) vatandaşların olumsuz havalara karşı önlem almaları için son değerlendirmelerini paylaştı. İşte Denizli, Muğla, İzmir, Kütahya, Afyonkarahisar, Aydın, Uşak için hava durumu verileri

MGM 14 Kasım hava durumu verilerini vatandaşlar ile paylaştı. Ege Bölgesi için yapılan açıklamada, “Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.” İfadeleri kullanıldı.

EGE BÖLGESİ’NDE HAVA

A.KARAHİSAR °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu
DENİZLİ °C, 21°C
Parçalı ve az bulutlu
İZMİR °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu
MANİSA °C, 18°C
Parçalı ve az bulutlu
AYDIN °C, 21°C
Sis
UŞAK °C, 17°C
Parçalı bulutlu
KÜTAHYA °C, 16°C
Parçalı bulutlu
MUĞLA °C, 19°C
Çok bulutlu

Türkiye’de hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.
PUS VE SİS UYARISI: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinde yer yer yoğun olmak üzere pus ve sis hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.