Pekcan Mühendislik Hizmetleri ile Keyif Alanlarını Cennete Çeviren Projeler!

Pekcan Grup olarak 1994 yılından beri müşterilerimize yüzme havuzları, kaplıcalar, saunalar ve hamamların projelendirme, montaj ve bakımını yapmaktayız. Havuz inşaatı sektöründe Türkiye’nin en deneyimli ve lider havuz inşaat firmasıyız. Çeyrek asrı aşkın süredir binlerce havuz yapım, proje ve uygulamasıyla hayallerinizi gerçekleştiriyoruz. Yıllardır birlikte çalıştığımız uzman kadromuz ile bilgimizi yenileyerek ve tecrübemizi genişleterek sürekli gelişiyoruz.

Pekcan; havuz yapımı alanında özel şahıslar, turizm şirketleri, otel, motel gibi işletmeler için profesyonelliği ile bilinen ve sektöründe güven duyulan Türkiye’nin lider havuz yapım firmasıdır. Villa havuzları, turistik işletme havuzları, site havuzları, devlet kurumları ve belediyeler için özgün yüzme havuzu yapımı ve süs havuzu yapımı projeleriyle tanınmaktadır.

Her projemizde en ince ayrıntılara dikkat ederek, müşterilerimizin taleplerini her zaman hayallerinin bir adım ötesinde karşılamaya çalışıyoruz. Pekcan Grup; Havuz yapım sürecinin ilk aşaması olan masaüstü hattından teknik proje tasarımlarına kadar tüm detayları kendi bünyesinde çözmektedir. Müşterilerimize her zaman isteklerinin bir adım ötesinde olan gerçek rüya projelerini teslim etmek için çalıştık. Her proje anahtar teslimi havuz yapım projeleri de sunmaktayız.

Bir Pekcan Grup şirketi olan Pekcan Havuz, sadece bir inşaat firması değildir. Projeden tasarıma ve bu tasarımlardan bütünsel bir uygulamaya tek cümleyle tüm hayallerinizi gerçeğe dönüştüren bir yüzme havuzu inşaat mühendislik firmasıdır.
Pekcan Grup, açık yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzları, jakuzi ve jakuzi masaj sistemleri, termal havuzlar, çocuk havuzları, animasyon havuzları, süs havuzları, doğal havuzlar, şok havuzları, eğlence havuzları, olimpik ve yarı olimpik havuzlar ve talasoterapi projelendirme, imalat ve montajını yapmaktadır.

Ayrıca havuz aksesuarları, havuz ekipmanları, havuz kaplama malzemeleri ve havuz dezenfeksiyon sistemlerinin temini, montajı ve bakımını teknolojinin tüm olanaklarından yararlanarak müşterilerine sunar. Pekcan tüm bu hizmetlerinde Amerikan NSPI, İngiliz SPATA ve Alman DIN standartlarına göre çalışmaktadır.

İnşa ettiğimiz tüm havuzlar öncelikle sizin hayalleriniz, şartlarınız ve tercihleriniz dikkate alınarak tasarlanır ve projelendirilir. Daha sonra bina uygulamaları yapılır ve teslim edilir. Tüm havuz yapım proje ve uygulamalarımızda, teslim ettiğimiz havuzların kullanım ömürleri boyunca yapısal kusurlardan dolayı sorun çıkarmaması ve en yüksek verim, kullanım kolaylığı, sürdürülebilirlik ile teslim edilmesi öncelikli hedefimizdir.

Hijyen ve taviz vermeden sunduğumuz bir diğer hizmet ise havuz bakım ve servisidir. Pekcan Grup bünyesinde, dakik, bilgili, tüm sorularınızı yanıtlayabilen ve beklemediğiniz tüm sorunları önceden tahmin edebilen harika deneyimli teknik ekiplerimiz var. Böylece havuzunuzun ister kendiniz tasarlamış olun, ister daha önce tasarlamış olun, her mevsim aynı mükemmel durumda çalışmasını sağlıyoruz.

Hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek ve portföyümüzü keşfetmek için pekcan.com.tr web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Kişiselleştirilmiş yardım için veya proje gereksinimlerinizi görüşmek için +90 (232) 238 43 33 numaralı telefondan bizi aramaktan çekinmeyin. Kendini işine adamış ekibimiz, her adımda size yardımcı olmaya hazırdır.

Göreceksiniz ki nefes kesici harika havuzlar, kaplıcalar ve sağlıklı yaşam alanları inşa etmek söz konusu olduğunda Pekcan Grup tüm seçenekleriniz içinde bugün ve yarın da en güvenilir partneriniz olacaktır. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için bugün bize ulaşın!

Exit mobile version