Peş peşe açıklandı: Okullara 1 gün ara verildi!

Valilikler peş peşe duyuruda bulundu. 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim – öğretime ara verildi. Eğitime ara verilmesi kararı Düzce, Bolu, Sakarya illerinde uygulanacak.

Düzce Gölyaka’da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki deprem sonrası Valilikler peş peşe açıklamalarda bulundular. Yapılan açıklamalara göre, bazı illerde eğitim – öğretime 1 gün süre ile ara verildi.

 

Düzce Valiliği


İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim – öğretime ara verilmiştir. Ayrıca Kamuda çalışan engelli ile hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır.

Bolu Valiliği

Düzce Gölyaka merkezli ve İlimizde de hissedilen deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Sakarya Valiliği

Düzce’de saat 04.08’de meydana gelen ve İlimizde de şiddeti hissedilen 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımızdan dolayı, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 23 Kasım 2022 tarihinde bir (1) gün eğitim – öğretime ara verilmiştir.

Ayrıca kamuda çalışan engelli ve hamile kamu personeli de idari izinli sayılacaktır.

Exit mobile version