Peşinat kampanyası duyuruldu: 60 ay vadeli 50 bin lira veriliyor! 6 ay geri ödeme yok

Halkbank tarafından 2B peşinat kredisi kampanyası duyuruldu. Bu kredi kampanyası kapsamında müşterilerin hak sahibi olduğu 2/B arazilerinin taksitli satışlarında peşinat bedeli ödemelerini gerçekleştirmek için kullanabilecekleri kredi verildiği belirtildi. Bu kredi kampanyasında 6 ay geri ödemesiz dönem olduğu ifade edildi.

6 AY GERİ ÖDEME YOK

Halkbank tarafından yapılan açıklamada “Kredinizi; bütçenize uygun, aylık eşit taksitli, ara ödemeli, artan – azalan taksitli ödeme planı ve 6 aya varan ödemesiz dönem opsiyonu ile bütçenize en uygun şekilde seçebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi. Ayrıca kredinin 60 ay vadeli ve yüzde 1,77 faiz oranı olduğu belirtildi.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme kapsamında 50 bin lira kredi ve 60 ay vade ile aylık yüzde 1,77 faiz oranı ile 262 lira tahsis ücreti bulunuyor. Ayrıca 1481 lira aylık ödeme olurken yıllık maliyet oranı yüzde 29,0213 oluyor.

Örnek ödeme kapsamında Halkbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Nasıl Faydalanabilirim?*Yıllık maliyet oranı,faiz,tahsis ücreti ve vergileri kapsamaktadır.

*Toplam maliyet oranları örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.

*Tahsis ücretine %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.

Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 50.000 TL 60 ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi 156,51 TL’ dir.

*Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve krediyi durdurma hakkını saklı tutar.

BAŞVURU

Tüm bunların yanı sıra kredi kampanyasına başvurular sadece Halkbank şubeleri üzerinden yapılacaktır.

Exit mobile version