Ekonomi

Peşinat ödemeden ev sahibi olmak isteyenler dikkat: QNB Finansbank müjdeyi verdi!

Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen bir çok vatandaş kredi ihtiyacı duyuyor. Ev almak isteyen ancak peşinat ödemesi yapmak istemeyen vatandaşlar için QNB Finansbank müjdeyi verdi. Banka evin değerinin %100’üne kadar kredi kullanım imkanı sağladığını açıkladı. Peki, peşinatsız yüzde yüz konut kredisi koşulları nelerdir?

Geçen sene kamu bankaları ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara uygun finansmanlı krediler sunmuştu. 2021’de ev sahibi olmak isteyenler özel bankaların kredi kampanyalarını merak ediyor. Bu kapsamda QNB Finansbank kredi çekmek isteyenlere güzel haberi verdi. Banka konu hakkındaki açıklamasında, “Satın alacağınız evin değerinin %100’üne kadar kredi kullanım imkanı da QNB Finansbank’ta sizleri bekliyor.” İfadelerini kullandı.

Kredi özellikleri

180 aya kadar vade imkanı,
Sabit faiz oranı ile öngörülebilir ödemeler,
Satın alacağınız evin ekspertiz değerinin %100’üne varan kredi.

 

Peşinatsız %100 Konut Kredisi Koşulları

Kredinizi TL cinsinden kullanabilirsiniz.

Hem mevcut hem de satın alınacak konut için eksper değerlendirmesi yapılır.

Yalnızca tapuda “mesken” olarak görünen yerler için gerçek kişiler tarafından kullanılabilir.

Sabit faizli kredilerde kredi taksitlerinin bir ya da birden fazlasının erken ödenmesi talep edildiğinde, kalan vade 36 ayı aşmıyorsa ödenen anapara tutarının %1’ini, 36 aydan fazla ise %2’sini geçmeyecek tutarda masraf tahsil edilir.

Teminat olarak mevcut evinizin ve satın alınacak evin gösterilmesi yeterlidir. Genel olarak kefil koşulu aranmamakla birlikte bankamız gerekli gördüğü durumlarda kefil talep edebilir.

Başvuru Süreci

Peşinatsız %100 Konut Kredisi’ne şubelerimiz veya web sayfamızdan kolayca başvuru yapabilirsiniz. Gerekli evrakları eksiksiz bir şekilde teslim etmenizin ardından kredi başvurunuz değerlendirmeye alınır. Başvurunuzun hızlıca işleme konması için gerekli evraklar* ise şu şekildedir:

Satın alınacak konutun tapu fotokopisi,
Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı),
Güncel tarihli herhangi bir fatura,
Maaş bordrosu veya gelir belgesi.