Ege Haberleriİzmir HaberleriYerel Haberler

Pet şişeleri, damacanaları doldurun: İZSU İzmir’de saatlerce su kesintisi yaşanacağını duyurdu!

İzmir’de planlı su kesintileri vatandaşlara İZSU tarafından duyuruluyor. İZSU resmi internet sayfası üzerinden güncel kesintileri açıkladı. Yayınlanan kesinti listesine göre, bugün bir ilçede saatlerce su kesilecek.

İZSU İzmir’deki su kesintileri ile ilgili bilgilendirmeye devam ediyor. Son olarak Ödemiş ilçesi içim 9 saatlik su kesintisi duyurusu yapıldı. Söz konusu kesinti bugün uygulanacak.

İzmir güncel su kesinti listesi

FOÇA İSMETPAŞA 04.06.2022 saat 08:00 tarihinde başlayan sürekli su kesintisi olacaktır. Diğer Yaklaşık iki yıla yakın bir zamandır Foça ilçesi İçme suyu İnşaatı bitmiş olup 01 Nisan 2022 tarihinden itibaren hem sms yolu ile hem de Belediye anonsları ile Suyun kesileceği 15 Mayıs 2022 tarihi itibari ile tüm halkımıza duyurulmuştur. Bu sebeple ilan edilen tarihte eski hat suyu kesilmiştir. Abonelerin sayaç yeri düzenlemelerini yaparak yeni hat aktarımlarını tamamlamaları gerekmektedir.

KİRAZ İSTİKLAL 11.06.2022 saat 07:10 ile 11:00 arasında yaklaşık 3 saat 50 dakika su kesintisi olacaktır. Ana Boru Arızası MEYDANA GELEN ANA BORU ARIZASI NEDENİYLE BÖLGEDE SU KESİNTİSİ YAŞANACAKTIR.

ÖDEMİŞ İLKKURŞUN, YENİKÖY, SEKİKÖY, KAYAKÖY, ÇOBANLAR, ARTICAK, KONAKLI 11.06.2022 saat 09:00 ile 18:00 arasında yaklaşık 9 saat su kesintisi olacaktır. Elektrik Arızası GEDİZ EDAŞ BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI İLKURŞUN, YENİKÖY, SEKİKÖY, KAYAKÖY, ÇONANLAR, ARTICAK, LOKMANKUYU MEVKİİ VE KONAKLI MAHALLELERİNDE SU KESİNTİSİ YAŞANACAKTIR.