Ekonomi

Petrol Ofisi duyurdu: Akaryakıt alışverişleri 8 Mayıs’a kadar 50 TL indirimli!

Ocak ayının başı itibari ile zamlanan ve sonrasında da mart ayında resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile değerlenen brent petrolden ötürü arka arkaya zamlar almaya devam eden akaryakıt ürünleri, 21 TL’yi aşan fiyatlandırmaları ile sürücülerin bütçelerinin sarsılmasına sebep oldu. Akaryakıt fiyatlarından ötürü kendi araçlarını kullanmaktan imtina eden vatandaşlar, konuya ilişkin destek arayışı içerisine girdi.

Sürücülerin destek çağrısın, Petrol Ofisi’nden yanıt geldi. Vatandaşların çağrılarına kulaklarını tıkamak PO, yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyası 2022

Türkiye’nin en çok ziyaret edilen benzin istasyonlarından birisi olan Petrol Ofisi, artan akaryakıt fiyatlarına karşın yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Müşteri sayısını arttırmak ve mevcut müşterilerini sadık müşteri profiline taşımak isteyen firma, ilgili kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Petrol Ofisi tarafından yapılan açıklamaya göre Positive Card aracılığı ile farklı günlerde yapılacak olan akaryakıt alışverişlerinin toplam tutarının 1000 TL’ye ulaşması durumunda, sürücülere 50 Positive Puan hediyesi verilecektir.

Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

Petrol Ofisi tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyası, yalnızca Positive Card üyesi olan istasyonlardan yapılan akaryakıt alışverişleri için geçerlidir. Harcamalar kapsamında her 100 TL, 1 Positive Puan’a eşittir. Kampanya kapsamında kazanılan Positive Puanların son kullanımı, 31 Mayıs’tır. Bu tarihe kadar kullanılmayan puanlar, geri alınır. Ayrıca söz konusu hediye puanlar, yalnızca akaryakıt alışverişi kapsamında kullanılabilmektedir.

Petrol Ofisi Akaryakıt Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Petrol Ofisi tarafından geliştirilmiş olan 50 Positive Puan kazanımlı yeni akaryakıt kampanyasından fayda sağlamak isteyen vatandaşların, 8 Mayıs tarihine kadar kampanyaya katılmaları gerekmektedir. Söz konusu kampanya katılımı Petrol Ofisi mobil uygulaması ekranlarından yapılmaktadır.