Petrol Ofisi duyurdu: Akaryakıt satın alanlar için 8 gün boyunca uygulanacak!

Araba sahipleri akaryakıt fiyatları ve kampanyaları ile ilgili haberleri yakından takip ediyor. Petrol Ofisi resmi internet sayfası üzerinden yaptığı yazılı açıklama ile 30 Kasım’a kadar yani önümüzdeki 8 gün boyunca geçerli olacak indirimini duyurdu. Yapılan açıklamada, üçüncü 100 TL LPG alımında 30 TL Değerinde Positive Puan hediye edileceği bildirildi.

Petrol Ofisi akaryakıta ilişkin olarak kampanya duyurusunda bulundu. Yapılan açıklamada, “Petrol Ofisi Mobil uygulamasına üye olup Positive Card üyesi istasyonlarımızdan tek seferde yapacağınız üçüncü 100 TL ve üzeri LPG alımınıza 30 TL değerinde Positive Puan hediye edilecektir.” İfadeleri kullanıldı.

Akaryakıt kampanyasının detayları:

Petrol Ofisi gerekli gördüğünde kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkına sahiptir.

Kampanyadan yararlanabilmek için plakanızı kaydettikten sonra, istasyonumuzda ilk yakıt alımınızda marketlerimizde yer alan POS’larımızda plakanızı doğrulamayı lütfen unutmayın! Plakanızı doğruladıktan sonra, artık aracınızla istasyonlarımızda yaptığınız tüm alımlarınızdan otomatik olarak puan kazanır ve kampanyalarımızdan faydalanırsınız.

Üçüncü 100 TL LPG alışverişinize 30 TL Positive Puan hediye kampanyasından faydalanmak için mobil uygulamaya yakıt alınacak plaka ile kaydolmak ya da yine yakıt alınacak Positive Card ile mobil uygulamaya kaydolmak gerekmektedir.

Kampanya, kayıtlı Plaka ya da Positive Card ile, kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından 1 Kasım – 30 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak olan LPG alımlarında geçerlidir.
Kampanya kapsamında aynı gün içerisinde aynı istasyondan yapılacak ilk 100 TL ve üzeri LPG alımı kampanya kapsamında değerlendirilir.

Kampanya kişi bazındadır ve kampanya kapsamında bir kullanıcı en fazla 30 TL değerinde ek Positive Puan kazanabilir.

100 Positive Puan 1 TL değerinde yakıta denk gelmektedir.

Kampanyada kazanılan puanlar anında yüklenir ve 15.12.2021 tarihine kadar kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından yalnızca yakıt alımlarında geçerlidir.
İndirim özelliği olan Positive Card’lar ile gerçekleşen indirimli işlemler kampanya kapsamında değildir.

Kampanya Positive Card sistemi üzerinde gerçekleşen diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Petrol Ofisi Mobil uygulamasını indirip müşteri kaydını gerçekleştirmeyen kişiler kampanyadan faydalanamazlar.

Exit mobile version