Ekonomi

Petrol Ofisi duyurdu: Aracından ödeme yapına 50 TL’si geri verilecek!

Geçtiğimiz yılın son çeyreğinde döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan ani yükselişler, birçok sektörün hizmet ürünlerine yüksek oranlı zamları yansıtmalarına sebep olmuştu. Bu kapsamda ocak ayı itibari ile de zamların etkisi görülmeye devam edilirken, vatandaşların bütçesine en çok tesir eden sektörlerden biri akaryakıt sektörü oldu.

Hali hazırda zamlı fiyatlar karşılığında satışa sunulan benzinin ve motorinin litre fiyatları, yaklaşık olarak 50 gün önce resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşı sonrasında nerede ise 25 TL’ye kadar yükseldi. Akaryakıt fiyatlarında gözlenen bu ani yükselişlerden sonra milyonlarca sürücü, kendi aracını garaja kilitleyerek toplu taşıma araçlarına yönelmek zorunda kaldı. Yaptığı iş gereği ya da diğer faktörlerden ötürü araç kullanmak zorunda olan vatandaşlar ise akaryakıt alışverişlerini kendi avantajlarına çevirebilmek amacı ile alternatif yöntemler araştırmaya başladılar.

Vatandaşların uygun fiyatlı akaryakıt alışverişi arayışlarına, Maximum’dan olumlu yanıt geldi. Yapılan açıklamaya göre Maximum özellikli kartlara sahip olan tüm vatandaşlara, ilgili şartları sağlamaları durumunda 50 TL’ye kadar indirim yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Maximum Akaryakıt Kampanyası 2022

Artan akaryakıt fiyatlarına karşın vatandaşların yanında olduğunu ilan eden Maximum, bu duyurusunu Petrol Ofisi ile yaptığı iş birliği çerçevesinde destekledi. Yapılan açıklamaya göre Maximum özellikli kartlar aracılığı ile mobil olarak ödenen ikinci 200 TL’lik akaryakıt alışverişlerinde 10 TL, toplamda 50 TL Maxi Puan hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

Maximum Akaryakıt Kampanyasından Hangi Kartlar Yararlanabilir?

Maximum- Petrol Ofisi iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasından yararlanabilecek olan kartlar şu şekilde belirlendi:

  • İş Bankası Bank Kart
  • Maximum
  • Mercedes Kart
  • Maximiles
  • Maximum Genç Kart
  • İş’te Üniversiteli
  • Pati Kart

Maximum Akaryakıt Kampanyası Başvurusu 2022

Maximum tarafından geliştirilen 50 TL limitli akaryakıt kampanyasına, Maximum Mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.