EkonomiGündem

Petrol Ofisi’nden Araç Sahiplerine Açıklama: İndirim Uygulanacak

İş Bankası akaryakıt satın alacak vatandaşlara açıklama yapıldı. Petrol Ofisi’nden alışveriş yapan İş Bankalı müşterilere kampanyalarını sundu. İş Bankası resmi internet sitesinden yapılan açıklamada: Petrol Ofisi Öde-Geç Alışverişlerinizde yüzde 2 indirim sundu. Ayrıca, Maximum Mobil Petrol Ofisi Öde-Geç ile 31.03.2022 tarihine kadar Öde-Geç anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında yaptığınız benzin ya da dizel yakıt alımlarınızda %2, MercedesCard sahiplerine %4 indirim! Petrol Ofisi Öde-Geç Alışverişlerinizde %2 İndirim

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde:

 İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kart, PatiKart) ve Bankamatik kartları kampanyaya dahildir.

Kampanyadan yararlanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil Öde-Geç veya İş Bankası kredi kartınızın temassız Öde-Geç özelliği ile yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler:

Petrol Ofisi Positive Card ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

 Maxipuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.​

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde:

 Maximum Mobil Öde-Geç ile kampanyadan faydalanmak için alışverişinizin İş Bankası kredi kartları ve Bankamatik kartlar ile yapılması gerekmektedir.

Bankamatik Kartı ile kampanyadan faydalanabilmek için Maximum Mobil Öde Geç ile yakıt alımı yapılması gerekmektedir. Bankamatik Kartları ile temassız öde-geç özelliği kullanılamamaktadır.

Üye işyerlerinde kampanya ile ilgili yapılacak hatalı bildirim ve işlemlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.