Petrol Ofisi’nden benzin ve motorin alanlar dikkat: İndirim yapılacak!

Petrol Ofisi’nden benzin ve mtorin alan vatandaşlara indirim yapılacağı bildirildi. Maximum Mobil Öde-Geç veya İş Bankası kredi kartınızın temassız Öde-Geç özelliği ile 31 Aralık 2021’e kadar Öde-Geç anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yaptığınız akaryakıt ya da otogaz alımlarınızda %2 indirim sunulacağı açıklandı.

İŞ BANKASI DUYURDU

Maximum Mobil Öde-Geç veya İş Bankası kredi kartınızın temassız Öde-Geç özelliği ile 31 Aralık 2021’e kadar Öde-Geç anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yaptığınız akaryakıt ya da otogaz alımlarınızda %2 indirim yapılacağı bildirildi.

Kampanyaya dâhil olan işlemler:
• İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç Kart, PatiKart) ve Bankamatik kartları kampanyaya dahildir.
• Kampanyadan yararlanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil Öde-Geç veya İş Bankası kredi kartınızın temassız Öde-Geç özelliği ile yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler:
• Petrol Ofisi Positive Card ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
• Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart ve Aidatsız Kartlar ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Ödül kullanımı: Maximum Mobil Öde-Geç ile yapılan alışveriş anında %2 indirim yansımaktadır.

Ek Koşullar:
• Maximum Mobil Öde-Geç ile kampanyadan faydalanmak için alışverişinizin İş Bankası kredi kartları ve Bankamatik kartlar ile yapılması gerekmektedir.
• Bankamatik Kartı ile kampanyadan faydalanabilmek için Maximum Mobil Öde Geç ile yakıt alımı yapılması gerekmektedir. Bankamatik Kartları ile temassız öde-geç özelliği kullanılamamaktadır.
• Üye işyerlerinde kampanya ile ilgili yapılacak hatalı bildirim ve işlemlerden Maximum uygulaması sorumlu değildir.

Exit mobile version