Gündem

Peugeot araçların fiyatlarına, kamu bankası dokunuşu: 2019 model araç 285 bin TL’den satışa sunuldu!

Ziraat Bankası elinde bulunan icralık Peugeot marka araçlara ilişkin yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, söz konusu ihalelere ve ihalelere konu olan icralık araçlara ilişkin ayrıntıları paylaştı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN SATILIK PEUGEOT MARKA ARAÇLAR!

Ziraat Bankası son dönemlerin en popüler yasal e- ihale platformlardan Intengo ile bir anlaşmaya varmış olduğunu duyurdu. Söz konusu anlaşma kapsamında elinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkardığını bildiren kamu bankası, bu kapsamda yeni ihaleler düzenlediğini belirtti.

Ziraat Bankası’nın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu yeni ihalelere konu olan icralık araçların Peugeot marka oldukları öğrenildi. Banka ilgili araçlara ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları şu şekilde paylaştı:

  • Peugeot Bipper Van 2013 model dizel: İhale başlangıç bedeli 130 bin TL, teminat bedeli 7 bin 800 TL
  • Peugeot 301 2019 model benzinli: İhale başlangıç bedeli 285 bin TL, teminat bedeli 17 bin 100 TL
  • Peugeot 208 2020 model dizel: İhale başlangıç bedeli 360 bin TL, teminat bedeli 21 bin 600 TL
  • Peugeot 301 2019 model dizel: İhale başlangıç bedeli 310 bin TL, teminat bedeli 18 bin 600 TL

ZİRAAT BANKASI’NIN İCRALIK ARAÇ İHALELERİNE KİMLER KATILABİLİR?

Ziraat Bankası’nın yasal e- ihale platformlarından olan Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu icralık araç ihalelerine katılabilmek için öncelikle reşit olmak gerekmektedir. 18 yaşın üzerinde olan her vatandaş, ilgilendiği icralık araç için belirlenmiş olan teminat bedelini yatırarak, online ihalelere katılma hakkına sahiptir.

ZİRAAT BANKASININ İCRALIK ARAÇLARINA NASIL FİYAT TEKLİFİ VERİLİR?

Ziraat Bankası tarafından fiyat teklifine açılmış olan icralık araçlara sahip olmak isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, ihale için açıklanmış olan teminat bedelini kamu bankasının şubesine şahsen yatırması gerekmektedir.

Yatırım işleminin ardından ilgili departmana yönlendirilecek olan tüketici, banka yetkilisi ile araç satış şartnamesi imzalayacaktır. İmzanın atılmasının ardından ise Intengo platformu giriş bilgileri iletilecektir. İlgili bilgiler ile sisteme giriş yaparak teminat bedeli yatırılmış olan araç için online olarak fiyat teklifi verilebilecektir.