GenelTeknoloji

Peugeot Ticari Araçlarda Sıfır Faizli Eylül Kampanyası!

Peugeot Türkiye, ticari araçlar ailesine özel kampanyalar sunuyor. Sıfır faiz fırsatı ise ticari kullanıcılar tarafından oldukça ilgi gördü.

Peugeot Türkiye, Eylül kampanyası kapsamında hafif ticari olarak adlandırılan tüm modellerine sıfır faiz fırsatı sundu. Peugeot Rifter 80.000 TL için 15 ay sıfır faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Boxer, Expert, Expert Traveller ve Partner Van modelleri ise 100.000 TL için 15 ay yüzde 0,99 veya 50.000 TL için 12 ay sıfır faiz seçenekleriyle ticari araç kullanıcılarına harika bir fırsat sunuyor!

 

Peugeot Ticari Modelleri Dikkat Çekiyor!

Peugeot, hafif ticari araçlar alanında kullanıcılara yepyeni modelleri ile çeşitlilik yaratıyor. Hafif ticari modellerden Rifter, donanım özellikleri ve tasarımıyla hem ticari amaçlı kullanımı hem de aile beklentilerini karşılıyor. Markanın bir diğer hafif ticari modeli Expert, geniş iç hacmi ve sunduğu binek otomobil konforuyla oldukça dikkatleri çekiyor. Model, Expert Traveller ve Expert Van olmak üzere iki farklı seçenekle ihtiyaçlara yönelik uyum sağlıyor. Peugeot Partner Van, kendi sınıfında ilk olan Peugeot i-Cockpit tasarımıyla dikkat çekiyor.