Pınar Altuğ, Hadise, Deniz Uğur ve daha bir çok ünlü deniz ve güneşin tadını çıkarıyor!

Yazın gelmesi ve birçok projenin sezon arası vermesiyle birlikte ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde aldı. Birbiri ardına paylaşımlar yapan ve denizin keyfini çıkaran ünlü isimler tabiri caizse düşman çatlattı.

Pınar Altuğ

Tatile Marmaris-Selimiye’de devam eden Pınar Altuğ, teknede yoga yaparken çekilen bu fotoğrafını Instagram’da paylaştı. Altına da şöyle yazdı: “Bazen bakış açını değiştirmek iyidir. Nereden biliyorsun hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını?” Ünlü oyuncu tekne tatiline yaz boyunca devam edecek.

Hadise

Tatil için yurtdışını tercih eden Hadise, bikinili pozlarını Instagram’daki takipçileriyle paylaştı. Mavi bikinisiyle dikkat çeken şarkıcıya hayranlarından övgü dolu yorumlar yapıldı.

Mine Tugay

Bodrum’da tatil yapan oyuncu Mine Tugay, mor bikinisi ve plaj şapkasıyla poz verdi. Son olarak Zalim İstanbul dizisinde oynayan güzel oyuncunun tatil sonrası yeni sezonda ekranda yer alıp almayacağı sevenleri tarafından merak ediliyor.

Sedef Avcı

Ailesiyle birlikte Akyaka’da tatil yapan Sedef Avcı, oğlu Can’ın kendisini öperken verdiği pozu, “Bol öpücüklü bir pazar” notuyla sosyal medyada paylaştı.

Deniz Uğur

Deniz Uğur, geçen ay evlendiği Erdinç Gülener ile birlikte havuz keyfi yaptı. Eşiyle verdiği pozu oyuncu, “Mutluluk herkese bulaşsın, şifa olsun” notuyla sosyal medyada yayınladı.

Exit mobile version