Pınar Altuğ’dan hamilelik paylaşımı: O fotoğrafa milyonlarca yorum yağdı!

Sosyal medyayı oldukça aktif kullandığı gözlenen eski manken Pınar Altuğ, her gün Instagram hesabı aracılığı ile onlarca paylaşımda bulunuyor. Son olarak dün yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü ismin fotoğrafına, dakikalar içerisinde milyonlarca beğeni ve yorum geldi.

Karnı Burnunda Fotoğrafını Paylaştı!

Sık sık sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeyi başaran eski manken ve sunucu Pınar Altuğ “tbt” olarak anılan ve geçmiş zamanlardan fotoğrafların paylaşıldığı perşembe günü de yeni bir paylaşım yaptı. Şu anda 12 yaşında olan kızı Su’ya hamile olduğu zamanlarda çekilmiş olan bir fotoğrafını Instagram aracılığı ile takipçileri ile paylaşan Pınar Altuğ’un bu paylaşımı oldukça fazla beğeni aldı.

Kayınvalidesinden Yorum Geldi!

Sosyal medyada kendisinden yaşça küçük olan eşi ile paylaştığı fotoğraflara gelen olumsuz eleştirilere sert yanıtlar veren Pınar Altuğ, son yaptığı fotoğraf paylaşımı ile sevgi dolu yorumlara şahitlik etti. Kalp emojisi koyduğu fotoğrafında, kızı Su’ya 6 aylık hamile olan Pınar Altuğ’un fotoğrafına yorum yapan kişilerden biri de eşi Yağmur Atacan’ın annesi oldu. Ünlü ismin kayınvalidesi fotoğrafa “kuzumda kuzumun kuzusu” yorumunda bulundu. Pınar Altuğ’un kayınvalidesi Nurdan Beykont’un bu yorumu, dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

Aralarından Su Sızmıyor!

2008 yılında o zamanlar oyunculuk yapan Yağmur Atacak ile dünya evine giren Pınar Altuğ, eşi ile arasında olan yaş farkı yüzünden halen birçok eleştiriye maruz kalmaya devam ediyor. Sosyal medya kullanıcılarının Pınar Altuğ’un evliliği ile ilgili yaptıkları sert eleştiriler, birçok kişi tarafından yanlış bulunurken, Altuğ gelen eleştirilere sessiz kalmamayı tercih ediyor.

Yapılan hiçbir eleştiriye aldırış etmeden yaklaşık olarak 14 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ, aile ilişkilerinin kuvvetli olması ile de tanınıyor. En son Yağmur Atacan’ın annesi Nurdan Beykont, gelinine sarıldığı bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak, şu açıklamayı yapmıştı: “İyi ki doğdun, iyi ki oğluma eş oldun, torunuma annelerin en güzeli oldun. Sana, ailemize kattığın bütün güzellikler için teşekkür ederim. İyi ki varsın.”

Exit mobile version