Pınar Altuğ’dan İstanbul çıkartması: 10 yıl önce taşındığı şehre geri dönmeye hazırlanıyor!

Katıldığı güzellik yarışması ile yıldızı parlayan ve bir süre mankenlik yaptıktan sonra ekran önü projelerinde yer almaya başlayan Pınar Altuğ, oyunculuk ve sunuculuk alanlarında sergilediği başarılı performanslar sayesinde kısa sürede izleyiciler tarafından sevilmeyi başardı. Son dönemlerde özel hayatı ile de kendisinden söz ettiren ünlü oyuncu, 10 yıl önce terk etmiş oldukları şehir hayatına tekrar geri dönmeye hazırlandıklarını ifade etti.

10 YIL ÖNCE ŞEHRİ TERK ETTİ!

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan ünlü oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, son günlerde hem özel hayatı ile hem de kendisini eleştirilenlere verdiği cevaplar ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Eski oyuncu Yağmur Atacan ile mutlu bir beraberliği olan Pınar Altuğ, kızları Su ile taçlandırdıkları aile hayatları ile gündemde kalmaya devam ediyor. Yaklaşık 10 yıl önce İstanbul’da bulunan evlerini şehrin dışına taşıma kararı alan ve şehrin sesinden uzaklaşarak huzura kavuştuklarını dile getiren Pınar Altuğ, yalnızca günlük rutin işler için şehre indiklerini belirtmişti.

“DÖNMEM!”

Geçtiğimiz aylarda vermiş olduğu bir röportajda şehrin kalabalığını ve gürültüsünü hiç özlemediğini, sessizliğe ve huzura alıştığını ifade eden ünlü oyuncu Pınar Altuğ, bu saatten sonra şehre dönüşün kendisi ve ailesi için pek de mümkün olmadığını belirtmişti.

TAŞINACAKLAR!

Kızları Su’nun büyüdüğünü ve liseye başladığını belirten ünlü oyuncu Pınar Altuğ, “asla dönmem” dediği şehir hayatına dönmeye hazırlanıyor. Kızının kendilerine bağımlı yaşadığını belirten güzel oyuncu, bu durumun değişmesi ve genç kızının sosyalleşmesi için şehre dönüş kararı aldıklarını belirtti. Altuğ ve Atacan çiftinin çok sevdikleri sessiz hayatlarından kızları için vazgeçmeleri, sosyal medya kullanıcıları tarafından “örnek davranış” olarak yorumlandı.

Exit mobile version