Magazin

Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım aşkında, Hadise detayı ortaya çıktı: O videoyu görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi!

Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlayan ve “mutluyuz” açıklaması yaparak her şeyi yolunda gittiğine dikkat çeken ünlü oyuncu Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım’ın eski aşkı Hadise’nin yıllar önce çekilmiş bir videosu ortaya çıktı.

BİRÇOK İSİM İLE ANILDI!

Geçtiğimiz sene ünlü şarkıcı Hadise ile sessiz sedasız bir aşka başlayan ve magazin basınına yakalanmadan aylarca bir ilişki yaşamayı başaran Kaan Yıldırım, aşklarının ortaya çıkmasından sonra Instagram hesabı üzerinden ara ara sevgilisi Hadise ile paylaşımlar yapmış ve her şeyin yolunda gittiğinin mesajını vermişti. Yıllardır Instagram hesabından özel hayatına dair bir paylaşım yapmayan Hadise de sevgilisi Kaan Yıldırım ile pozlarını paylaşmış ve ilişkilerinin yolunda olduğunu duyurmuştu.

Özel hayatlarını kameralardan uzak yaşamayı tercih eden ünlü çiftin evlenmeleri beklenirken aylar sonra ayrılık kararı alındı ve Hadise hemen ardından birkaç ay önce nikah masasına oturmuş olduğu Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başladı. Kaan Yıldırım ise Hadise’den hemen sonra ünlü oyuncu Hande Erçel ile kısa süreli bir aşk yaşadı.

PINAR DENİZ İLE EL ELE!

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen oyuncu çift Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, geçtiğimiz güne kadar ilişkilerine ilişkin herhangi bir açıklama yapmayarak gizemlerini korumayı başarmışlardır. Ancak ünlü şarkıcı Melike Şahin’in Harbiye’de verdiği konsere herkesi şaşırtarak el ele gelen oyuncu çift, konuşmaya gerek kalmadan aşklarını gösterdi.

Konserden hemen önce basın mensupları ile kısa süreli sohbet eden ünlü çift, “her şey yolunda, mutluyuz” açıklamalarında bulundu ve birbirlerinin ellerini bir an olsun bırakmayarak aşkın tam gaz devam ettiğini gösterdi.

HADİSE DETAYI!

2017 yılında Tv8 ekranında yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına davet edilen ve şarkısını söyleyen oyuncu Pınar Deniz, o sıralar yarışmada jüri üyesi olan Hadise’yi seçmişti. O zamanlara ait olan videonun şimdi ortaya çıkması, sosyal medyanın gündemine oturdu.