Piyangoda büyük ikramiye kazananlarının talihsiz hikayeleri: Evsizlikten iflasa…

Büyük ikramiyeyi kazanan “talihli”lerin talihsiz hikayeleri her zaman ilgi çekici olmuştur. Evsizlikten donarak ölüme, iş kaybından başarısız yönetimlere kadar işte piyango talihlilerinin dokunaklı hikayeleri…

Herkesin hayali olan şans oyunlarında büyük ikramiyeyi kazanmak her zaman hayal edildiği gibi mutluluk getirmeyebilir. Geçmiş hikayelere bakıldığında, bu büyük kazançların ardında yaşanan hayal kırıklıkları açıkça görülebiliyor. İşte piyango talihlilerinin talihsiz hikayeleri:

Mehmet Sarıoğlu

Denizli’de yaşayan Mehmet Sarıoğlu, 40 yıl önce Milli Piyango’dan büyük ikramiyeyi kazandı. Ancak parayı iyi yönetemedi ve bir süre sonra fakirliğe düştü, evsiz kaldı ve donarak hayatını kaybetti.

Hayri Kaya

Ordu’da yaşayan Hayri Kaya, 2003 yılında Sayısal Loto’dan büyük ikramiyeyi kazandı. Ancak parayı kısa sürede harcadı ve tekrar çaycılık yapmaya başladı.

Hasan Tuncel

Osmaniye’de yaşayan Hasan Tuncel, Sayısal Loto’dan büyük ikramiyeyi kazandı. Ancak parayı savurganlıkla harcaması nedeniyle bir süre sonra öldürüldü.

Osman Kaplan

Denizli’de yaşayan Osman Kaplan, 1999 yılında Sayısal Loto’dan büyük ikramiyeyi kazandı. Ancak parayı hızlı bir şekilde tüketti ve şu anda eski mesleği olan marangozluk yapmaktadır.

Süleyman Orhan

Samsun’da yaşayan Süleyman Orhan, 1993 yılında Milli Piyango’dan büyük ikramiyeyi kazandı. Ancak parayı iyi yönetemedi ve bir süre sonra kardeşini ve yeğenini kaybetti.

Cem Postacı

Adana’da yaşayan Cem Postacı, 1990 yılında Milli Piyango’dan büyük ikramiyeyi kazandı. Ancak parayı iyi yönetemedi ve bir süre sonra oğlunu kaybetti.

Mustafa Savgan

Milli Piyango’dan iki kez büyük ikramiye kazanan Mustafa Savgan, parayı iyi yönetemedi ve bir süre sonra ayakkabı boyacılığı yapmaya başladı. 2014 yılında kansere yakalandı ve parasızlık nedeniyle tedavi olamadı.

Dünyadan örnekler

 

Exit mobile version