Polat Alemdar karakteri ile adını duyuran Necati Şaşmaz’dan vefasızlık örneği! Sosyal medya kullanıcıları resmen linç etti!

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden birisi olarak tarihe geçen Kurtlar Vadisi’nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, 2003 yılında dizi ile birlikte eriştiği şöhreti sürdürmeye devam ediyor. Dizinin ilk yayın tarihinin üzerinden 19 yıl geçmiş olmasına rağmen hala dizide canlandırdığı “Polat Alemdar” karakteri ile anılmaya devam eden Necati Şaşmaz, son günlerde yaptığı büyük bir vefasızlık ile gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman oyuncu Osman Wöber ile Kurtlar Vadisi setini paylaşmış olan Necati Şaşmaz’ın merhum oyuncuyu anmaması, sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Osman Wöber ile Aynı Dizide Rol Almışlardı!

Ünü Türkiye sınırlarını aşan Kurtlar Vadisi dizisinde birlikte rol alan Necati Şaşmaz ve merhum oyuncu Osman Wöber, sosyal medya kullanıcılarının gündemine girdi. 25 Haziran tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Osman Wöber’in vefat haberini ünlü oyuncu Zafer Alagöz duyurdu. Vefat haberinin ardından birçok ünlü isimden taziye mesajı geldi. Bu isimlerin arasında Necati Şaşmaz’ın olmaması, ünlü oyuncunun linç edilmesine sebep oldu.

Cenazeye Değil Etkinliğe Katıldı!

Osman Wöber için düzenlenen cenaze törenine Zafer Alagöz katıldı. Wöber’in pırıl pırıl bir kalbi olduğunu ve vefatı ile sevenlerini yasa boğduğunu belirten Alagöz, duygusal anlar yaşadı. Wöber’in cenaze töreni esnasında İTÜ’nün 250.Yılı organizasyonuna katılan ve sosyal medya hesabından da taziye mesajı yayınlamamış olan Şaşmaz, “büyük ayıp ettin” yorumlarına maruz kaldı.

Oktay Kaynarca’dan Açıklama!

Kurtlar Vadisi’nde Osman Wöber ile birlikte rol alan bir diğer ünlü isim Oktay Kaynarca da cenaze törenine katılmadı. Sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlayan Kaynarca’nın yurtdışında olduğu öğrenildi.

Exit mobile version