Gündem

Polat çiftine ait araçlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde sergilendi

Engin Polat ve Dilan Polat çiftine yönelik gerçekleştirilen operasyonun ardından, çekicilerle taşınan çiftin ev ve işyerlerinde bulunan 13 araç, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde sergilendi. Sergi sırasında operasyon görüntüleri emniyet bahçesindeki bir LED ekranda izlendi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, lüks yaşam tarzlarıyla dikkat çeken Engin Polat ve Dilan Polat’a yönelik “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Kanunu’na muhalefet” suçlarından soruşturma başlattı.

24 araca el konuldu

Mali Suçları Araştırma Kurumu (MASAK) tarafından hazırlanan bir raporda, Polat çiftinin hesaplarında 200 milyon liraya yakın şüpheli para tespit edildi. Rapora dayanarak Polat çiftine ve şirketlerine ait 24 araca el konuldu.

El konulan araçlardan 13 tanesi bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde sergilendi. Bu araçlar arasında en dikkat çekeni, Dilan Polat’ın doğum gününde hediye olarak aldığı Ferrari ve G Kasa Mercedes oldu.