Pop müziğin kraliçelerinden Hande Yener, Çeşme konserinde ki tarzı ile dikkat çekti! Yener, kilo problemleri ile kimlerin karşılaştığına ilişkin de ilginç bir tespitte bulundu!

Seneler önce çıkardığı Romeo şarkısı ile ünlenen ve müzik listelerine hızlı bir giriş yapan ünlü şarkıcı Hande Yener, zirveye giden yolda kariyer basamaklarını başarı ile tırmandı. O zamandan bu zamana kadar hem konserlerin hem de diğer eğlence mekanlarının aranan isimlerinden birisi olmayı başaran Yener, kariyer hayatı ile olduğu kadar özel hayatı ile de gündeme geldi. Sık sık özellikle diğer bir başarılı şarkıcı Demet Akalın ile yaşadığı tartışmalar ile gündemde kalan Yener, son olarak birbirlerine uzattıkları zeytin dalları ile Akalın ile arasını düzeltti.

Şu sıralar özel hayat anlamında daha sakin bir hayat yaşamayı tercih eden ve sıklık ile yaptığı iş ile gündeme gelen Hande Yener, havaların ısınması ile birlikte yaz konserlerini başlattı. Her konserinde olduğu gibi yaz konserlerinde de DJ kabininde oturan 30 yaşındaki oğlu Çağın Kulaçoğlu ile birlikte olan Yener, konser tarzı ve dinleyicileri ile gerçekleştirdiği sohbet ile gündeme oturdu.

Tarzı Yine Olay Oldu!

Seslendirdiği şarkılar kadar seçtiği kıyafetler ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Hande Yener, Çeşme sahnesinde de oldukça ilginç kıyafeti ile dinleyenlerinin gözlerini kamaştırdı. Pembe mini tayt üzerine pembe tüylü bir büstiyer giyen Yener, baştan sona turuncu tüyler ile kaplı olan gözlüğü ile kombinini tamamladı. 49 yaşındaki şarkıcının genç kızlara taş çıkaran fiziği, alkışları topladı.

“Geçmişten Kopamayanlar Kilo Alıyormuş!”

Seslendirdiği romantik aşk şarkısından sonra dinleyenler ile sohbet eden Hande Yener, ilginç tespiti ile de dikkat çekti. Geçmişinden kopamayanların ve aşk acılarını unutmayanların kilo aldığını söyleyen Yener “karşımda kilolu yok, demek ki hepiniz ayrılıp gelmişsiniz” ifadelerini kullandı.

“Sizin İşiniz Zor!”

Mekanı dolduran dinleyenlerine seslenmeye devam eden Yener, İzmir kızlarının seksi olduğunu bu yüzden de erkeklerin işlerinin oldukça zor olduğunu ifade etti.

Exit mobile version