EkonomiGündem

Poşetini alan yarın BİM’e koşsun: 2 kilo un bu fiyata satılacak!

Markete giden fiyatları görünce şaşkına dönüyor. Dolar kurunun tırmanışa geçmesiyle birlikte gıda ürünlerine zam üstüne zam geldi. Ucuzluğu ve kampanyalarıyla bilinen BİM’de de fiyatlar aldı başını gitti. BİM, 21 Aralık aktüel ürünlerini müşterilerine duyurdu. Bu kapsamda, BİM’de yarın birçok ürün satışa sunulacak. Evinde ihtiyaç listesi hazırlayanlar BİM’e gidebilir.

BİM’in 21 Aralık Salı günü satışa sunulacak ürünlerinden biri Efsane un olacak. Bu kapsamda, Efsane tam buğday unun 2 kilosu 12,90 TL’ye satışa sunulacak.

21 ARALIK BİM ÜRÜNLERİ

BİM’in aktüel ürünler kataloğu vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. BİM’de bu hafta 5 kg pirinç, antep fıstıklı mini gofret, sütlü çikolata, 1700 gram salça, 700 gram kakaolu fındık kreması, siyah zeytin, 2 kg un, sütlü çikolata dolgulu sandviç bisküvi, kartopu kek, tuzlu terayağı, labne, yumuşak şeker, salatalık turşusu, fındık kreması, badem kreması, teneke helva çeşitleri, 10’lu noodle, karbonat ve kurutulmuş Hindistan cevizi ile ananas ikilisi gibi ürünler bulunuyor.