Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan deprem uyarısı: Afyon, Aydın, Denizli, İzmir’de 7.0 büyüklüğünde deprem olabilir!

Deprem uyarısı yapıldı. Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, sosyal medya hesabından depremle ilgili bir paylaşımda bulundu. Prof. Ercan yaptığı paylaşımda 7 büyüklüğünde deprem ihtimaline dikkat çekti. 7 büyüklüğünde depremi işaret eden Prof. Ercan Afyon, Germencik, Nazilli, Aydın, Denizli, Buharkent, Salihli, Bursa, Balıkesir, Simav, Dikili, Gümuldür, Erzincan, Erzurum, Ladik ve Bolu’yu gösterdi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan deprem açıklaması geldi.  Ercan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda jeotermal alanlara dikkat çekerek, “Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur” dedi.

7.0 büyüklüğünde depremi işaret eden Ercan Afyon, Germencik, Nazilli, Aydın, Denizli, Buharkent, Salihli, Bursa, Balıkesir, Simav, Dikili, Gümuldür, Erzincan, Erzurum, Ladik ve Bolu’yu örnek olarak gösterdi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ercan paylaşımında şunları kaydetti:

“Jeotermal alanlar M7 büyüklüğünde, her maden suyu kaynağı çok eskiden deprem olmuş yerlerdir. Afyon, Germencik, Nazilli, Aydın, Denizli, Buharkent, Salihli, Bursa, Balıkesir, Simav, Dikili, Gümuldür, Erzincan, Erzurum, Ladik, Bolu örnektir. Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur.”

Exit mobile version