PTT AVM Sıvı Yağ İçin En İyi Fiyat Garantisini Verdi: Ayçiçek ve Zeytinyağında Marketleri Çatlatacak Kampanyayı Başlattı! Kaçırılmayacak Fırsat!

Geçtiğimiz dönemin sonlarına doğru döviz kurlarında ve altın fiyatlarında yaşanan ani yükselişler, pek çok sektör ürününe yüksek oranlı zamlar aracılığı ile yansımıştı. Yapılan zamlardan en çok etkilenen sektörlerden biri de gıda sektörü oldu. Vatandaşlar, ürünlerin fahiş fiyatları karşısında en temel gıda ürünleri için bile alışverişe çıkamamaya başladılar.

Yeni dönemde vatandaşların ürün indirimi taleplerine her ne kadar hükümet tarafından KDV indirimi müjdesi verilmiş olsa da geçtiğimiz haftalarda resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşı, özellikle ayçiçek yağı fiyatlarının yüzde 50’nin üzerinde zamlanmasına sebep oldu. Bu noktada, uygun fiyatlı yağ alışverişi için alternatif yollar arayan vatandaşlara, PTT’den müjdeli haber geldi. Kurum, online satış platformunda yağ ürünlerini indirimli fiyatları ile satışa çıkardı.

PTT AVM’de Ayçiçek Yağı ve Zeytinyağı İndirimi!

Türkiyenin en eski kurumlarından biri olan PTT, bu kez posta ya da kredi alanında değil, market alışverişi alanında yaptığı kampanya ile adını duyurdu. PTT, online satış platformu olan PTT AVM aracılığı ile zeytinyağı ve ayçiçek yağı ürünlerini indirimli fiyatlar aracılığı ile satışa çıkardı.

PTT AVM Güncel Zeytinyağı Fiyatları

PTT AVM tarafından satışa çıkarılan zeytinyağı ürünlerinin fiyatları şu şekilde belirlendi:

PTT AVM Güncel Ayçiçek Yağı Fiyatları

PTT, son zamanların en çok zam alan gıdalarından biri olan ayçiçek yağı ürünlerinin güncel fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version