PTT Duyurdu: Milyonlarca Emekliye 40 Bin TL Müjdesi…

SSK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı kısacası tüm emeklilere müjdeli haber PTT’den geldi. Yapılan açıklamaya göre, başvuruda bulunan tüm emekliler parasını hemen alabilecekler. İşte detaylar…

01 Ocak 2022 tarihinden itibaren peş peşe gelen zamlar milyonlarca vatandaşı çok zor durumda bıraktı. Özellikle barınma, enerji ve temel gıdaya gelen yüksek fiyat artışları vatandaşı nakit arayışına sürükledi. Hal böyle olunca borçlanmaların sayısı her geçen gün artarken, kredi kullanımlarında da büyük artış görüldü.

DETAYLAR AÇIKLANDI

Durum böyle olunca PTT milyonlarca emekliye, Aktif Bank aracılığıyla 40 bin TL çok düşük faizli kredi imkânı sunacağını açıkladı. PTT’nin başlattığı bu yeni ihtiyaç kredisinin en büyük özelliği ise başvuru yapan kişilerde kefil şartının aranmamasıdır.

PTT’nin sunduğu 40 Bin TL ihtiyaç kredisinden faydalanabilmek için emekli vatandaşların maaşlarını PTT’den alıyor olmaları gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar işlemlerini müşteri hizmetleri üzerinden veya 3050 numaralı hatta “PTT” yazıp boşluk bırakarak T.C kimlik numaranızı yazıp SMS göndermeleri yeterli olacaktır.

Alınan ihtiyaç kredilerinin geri ödemesi ise kredi alan emekli vatandaşların maaşlarından kesinti ile yapılmaktadır.

Exit mobile version