PTT ihtiyaç kredisi, resmen duyuruldu: Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara, kefilsiz şartsız destek verileceği açıklandı! 2022 PTT ihtiyaç kredisi

Son dönemlerde yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelerin üzerine geçen hafta resmen başlayan Rusya- Ukrayna savaşının eklenmesi, gündelik ürün fiyatlarına yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu.

Tüm bu gelişmelerden sonra alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşlar, bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanmak için ilgili bankaların yollarını tuttular. Ancak kredi hizmeti veren birçok bankanın, kredi başvurusu esnasında kefil istemesi ve diğer zorlayıcı şartları koşması, vatandaşların nakit desteği alamamasına sebep oldu. Bu noktada devreye giren PTT, vatandaşlara kefilsiz şartsız nakit desteği vereceğini açıkladı.

PTT- Aktifbank iş birliğinde sunulan kefilsiz ihtiyaç kredisinin resmen duyurulmasından sonra PTT şubelerinde uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Vatandaşlar, kurumun ilgili hizmetinden yararlanabilmek için PTT’ye akın ettiler.

PTT İhtiyaç Kredisi 2022

Yılın başından beri geliştirmiş olduğu kampanyalar ile adından söz ettirmeyi başaran PTT, bu kez de nakit ihtiyacı olan vatandaşların yardımına koştu. Aktifbank ile iş birliği yaptığını ilan eden PTT, nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara kefilsiz şartsız 30 bin TL’ye kadar kredi imkânı tanıyacağını bildirdi.

PTT İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

PTT’nin ve Aktifbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanan yeni dönem ihtiyaç kredisi kampanyası, kısa süre içerisinde arama motorlarında en çok sorgulanan konu başlıkları arasında ki yerini aldı. Vatandaşlar, PTT- Aktifbank iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan 30 bin TL limitli ihtiyaç kredisinin ayrıntılarına ulaşmak için araştırmalarını sürdürüyorlar.

PTT- Aktifbank iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan 30 bin TL’lik ihtiyaç kredisi için örnek hesaplama tablosu şu şekilde yayınlandı:

PTT İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

PTT- Aktifbank iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan 30 bin TL limitli ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar hem PTT şubelerinden hem de Aktifbank’ın resmi internet sitesinden kredi başvurusu yapabilmektedirler.

Exit mobile version