PTT’ye gelen SSK ve BAĞ-KUR’lu emeklilere 3600 TL ödeme başladı! 3 iş günü içinde hesaplara aktarılıyor

T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü (PTT) tarafından milyonlarca emekliyi sevindirecek açıklama geldi. Tüm emeklilerin cebi dolacak yüzü gülecek.

PTT’ye gelen SSK ve BAĞ-KUR’lu emeklilere 3600 TL ödeme başladı! 3 iş günü içinde hesaplara aktarılıyor- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en düşük emekli aylığını 5500 TL’den 7500 TL’ye yükseltmesi ve ardından gelen seyyanen zamlar ile birlikte emekli maaşlarına  sağlanan iyileştirmelere PTT’de dahil oldu. PTT tarafından tüm emeklilerin cebini dolduracak müjde duyuruldu.

BAŞVURU YAPANA 3600 TL ÖDEME HEMEN VERİLİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emekli maaş zamları sonrası PTT tarafından da emekli promosyon ödemelerine güncelleme yapıldı. PTT tarafından emeklilere ödenecek 2023 yılı güncel emekli promosyonu 3600 TL oldu. promosyonun tüm emekliler için geçerli olacağı vurgulanırken SSK, Bağkur, 4a, 4b,4c ve emekli sandığı dahil her emekli PTT’ye gelip promosyon için başvuru yapabilecek. Başvuru yapan herkese hemen ödemeler gerçekleştiriliyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE KOŞULLARI

PTT’nin tüm emeklilere sağlayacağı 3600 TL’lik promosyon tutarı için emeklilerin 3 yıl süre ile emekli maaşlarını PTT şubelerinden almalarını taahhüt etmeleri gerektiği belirtildi. 3 yıl süreli maaş ödemelerini PTT üzerinden alacağını taahhüt edenler 3600 TL’lik promosyon ödemesinden faydalanabilecekler.

Emekli promosyonu için başvuru yapacak adayların şunlara dikkat etmesi gerekiyor:

-Başvuruyu kişilerin şahsen PTT’ye gelerek yapması gerekir
-Başvurunun yapıldığı tarih ele alındığında açık kredi olması ya da açık kredilerinden 60 günün üzerinde gecikme olmaması gerekir
-Promosyon ücreti 3.600 TL olan ve 3 yıl boyunca emekli maaşını PTT üzerinden almaya söz verilir
-3 yıl boyunca devam edecek kampanya için ödemeler peşin olarak alınır
-PTT emeklileri 750 TL değerinde ek olarak yeni promosyon ödemelerini en yakın şubeden alabilecek.
-Kampanyaya katılım sağlayıp ücreti aldıktan sonra PTT’den ayrılmak isteyenler için iade talebi oluşturularak hesap yapılır ve gerekli tutar geri yatırılır.

Yukarıdaki koşul ve şartları sağlayan emekliler PTT üzerinden promosyon ödemelerini alabilirler.

Exit mobile version