Ekonomi

QNB Finansbank Antalya ve Diyarbakır’da uygun fiyatlı dükkan arayışında olanlara seslendi: İki dükkan için 56 bin 250 TL ödemek yeterli!

Diyarbakır ve Antalya illerinde bulunan icralık gayrimenkulleri satışa çıkaran QNB Finansbank, icralık gayrimenkullere ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN ANTALYA’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

QNB Finansbank yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalelerinden ilkine konu olan icralık gayrimenkulün Antalya’da bulunduğunu belirten banka, icralık gayrimenkule ve yasal ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank’ın Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihale aracılığı ile iki adet dükkanın birden satılacağı bilgisi kaydedildi. Dükkanların Alanya ilçesinin Kızlar Pınarı Mahallesi’nde bulunduğunu belirten banka, gayrimenkullerin toplam kullanım alanını 86 metrekare olduğunu ifade etti. Sobalı ısıtma sistemine sahip olan dükkanlar için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 125 bin TL olduğunu belirten QNB Finansbank, ihale katılım bedelini 56 bin 250 TL olarak açıkladı.

QNB FİNANSBANK’TAN DİYARBAKIR’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

QNB Finansbank yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Söz konusu yeni ihalelerinden ikincisine konu olan icralık gayrimenkulün Diyarbakır’da bulunduğunu belirten banka, icralık gayrimenkule ve yasal ihalesine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB Finansbank’ın Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ihale aracılığı ile bir adet dükkanın satılacağı bilgisi kaydedildi. Dükkanın Bağlar ilçesinin Yeni Buğday Pazarı Sitesi’nde bulunduğunu belirten banka, gayrimenkulün toplam kullanım alanını 60 metrekare olduğunu ifade etti. Klimalı ısıtma sistemine sahip olan dükkan için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 150 bin TL olduğunu belirten QNB Finansbank, ihale katılım bedelini 7 bin 500 TL olarak açıkladı.

QNB FİNANSBANK İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

QNB Finansbank’ın Intengo üzerinden düzenlemiş olduğu ihalelere katılabilmek için öncelikle platforma üye olmak sonrasında da ilgilenilen gayrimenkul için belirlenmiş olan katılım bedelini yatırmak gerekmektedir.