QNB Finansbank aylık 367 TL taksitle 10 bin TL ihtiyaç kredisi verdiğini duyurdu!

Salgın dönemi ardından nakit ihtiyacı olan vatandaşlar kamu ve özel bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarını araştırıyorlar. QNB Finansbank yaptığı açıklama ile kredi fırsatını duyurdu. Buna göre banka, aylık 367 TL taksitle 10 bin TL ihtiyaç kredisi verecek. İşte QNB Finansbank tarafından verilen ihtiyaç kredisinin detayları…

QNB Finansbank nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için 3 ay ödemesiz kredi fırsatını duyurdu. Kredi hakkında açıklamada bulunan banka, “Bireylerin eğitim, evlilik, seyahat gibi masraflarına ya da mevcut borçlarının finansmanına yönelik nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bankamızca sunulan finansal destektir.” İfadelerini kullandı. Yapılan hesaplamalara göre, bankadan 10 bin TL çekmen bir müşterinin aylık 367,37 TL geri ödeme yapması gerekiyor.

Ne Kadar İhtiyaç Kredisi Çekebilirim?

QNB Finansbank Cep/İnternet şubemizden, Web sitemizden veya Çağrı Merkezimizden 75.000 TL’ ye kadar ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz. Daha yüksek tutarda başvuruda bulunmak için QNB Finansbank şubelerini ziyaret edebilir, dilediğiniz tutarda ihtiyaç kredisine başvurabilirsiniz.

İhtiyaç Kredisi Başvuru Koşulları Nelerdir?

Kredi başvurusunda 18 yaşından büyük olma koşulu aranmaktadır. QNB Finansbank kredi politikaları kapsamında başvuruları serbestçe değerlendirme hakkına sahiptir.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.

Kredi başvurunuzu dakikalar içerisinde Türkiye’ nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO aracılığıyla yapmak için mobil uygulamamızı buradan tıklayabilirsiniz.

TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz.

İnternet ve Cep Şubesi üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir. Farklı kullanım amaçlarına yönelik kredi çeşitleriyle sizleri rahatlatacak finansman çözümlerimiz için diğer ürünlerimizi de inceleyebilirsiniz.

QNB Finansbank İnternet ve Cep Şubesi şifrenizi henüz almadıysanız ya da şifrenizi unuttuysanız şifrenizi almak yada sıfırlamak için buraya tıklayabilirsiniz.

HABERLERİMİZİ TELEGRAM’DAN DA TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ. 

http://t.me/egehaber

Exit mobile version