QNB Finansbank hızlı kredi ile şubeye gitmeden istediğiniz an nakit çekebilirsiniz

Hızlı kredi kampanyası QNB Finansbank tarafından duyuruldu. Bu kampanya kapsamında şubeye gitmeye gerek kalmadan başvuru yapılıyor ve istenildiği an nakit ihtiyaç karşılanabiliyor.

Bu kredi kampanyası hakkında yapılan açıklamada “Hazır Kredi, acil nakit ihtiyacınız olduğunda size hızlı ve kolay çözümler üretir.Başvuru ve evrak gibi prosedürlerle vakit kaybetmeden limitiniz dahilinde dilediğiniz tutarı hemen kullanabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

36 AYA VARAN VADE 

Bu kedinin özellikleri arasında tek bir başvuru ile istenilen zamanda kullanılabilecek olan kredi limitinin hazır olduğu bulunurken yapılan açıklamada ihtiyaç anında şubeye gitmeden kredi kullanabilme imkanı verildiği 36 aya varan vade imkanı sağlandığı ifade edildi.

ÖRNEK ÖDEME

Hazır kredi kapsamında 15 bin lira kredi kapsamında 36 ay vade ve yüzde 1,59 faiz oranı kapsamında aylık ödeme 579 lira oluyor. Toplam ödenecek olan faiz ise 4 bin 895 lira oluyor.

BAŞVURU DETAYLARI

Hızlı kredi için başvuruların bankanın internet sitesinden, banka şubelerinden, ATM’lerden, çağrı merkezinden, bireysel internet veya cep şubesinden yapılabileceği vurgulandı.

Kredinin detayları için TIKLAYIN.

Exit mobile version