QNB Finansbank müşterisi olmayanlar da başvurabilir: Ramazan Bayramı için veriliyor!

QNB Finansbank bayrama özel kampanyasını duyurdu. Banka %1,44’ten başlayan faiz oranlarıyla 3 ay erteleme ile kredi veriyor. Söz konusu krediye QNB Finansbank müşterisi olmayanlar da başvuruda bulunabiliyorlar.

QNB Finansbank 18 yaşından büyük olan herkes için bayrama özel ihtiyaç kredisi verdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada QNB Finansbank müşterisi olmayanların da krediden faydalanabileceği açıklandı.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank’ta hesabınız varsa “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilir, başvurunuzu anında gerçekleştirebilirsiniz.

QNB Finansbank müşterileri, 0850 220 8 573 numaralı Alo Kredi hattımızı arayarak da 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirler.

Kredi başvurunuzu dakikalar içerisinde Türkiye’ nin krediye özel ilk mobil uygulaması KrediGO aracılığıyla yapmak için mobil uygulamamızı buradan tıklayabilirsiniz.

TC Kimlik numaranızı 5030’a SMS atarak anında başvuruda bulunabilirsiniz.

İnternet ve Cep Şubesi üzerinden yapılan başvurularda herhangi bir belge talep edilmemektedir.

İhtiyaç Kredisi İçin Hangi Evraklar Gerekmektedir?

Genel Belgeler: Başvuru formu Nüfus Cüzdanı veya noter tasdikli suret Adres Kayıt Sistemi’nde adres bilgisinin güncel olmaması halinde; sabit telefon, elektrik, doğalgaz, su, cep telefonu hattı faturalarından biri (son 3 ay içinde düzenlenmiş) Gelir Belgesi (Gerekli görülmesi halinde) Kredilere Göre Farklılık Gösteren Belgeler: Varsa tapu fotokopileri, kira kontratları, araç ruhsatları, mevduat ve diğer gelir belgeleri Yapılacak inceleme sonrasında bankamızın ilave belge ve teminat talep hakkı saklıdır

Exit mobile version