QNB Finansbank’tan icralık gayrimenkul satışları! Şaka gibi fiyatlar! 56 metrekarelik dükkan 100 bin TL’den satışa sunuldu!

QNB Finansbank anlaşmada olduğu yasal e- ihale platformu Intengo üzerinden 3 yeni ihale düzenlediğini duyurarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

QNB FİNANSBANK’TAN ERZURUM’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

QNB Finansbank Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Erzurum ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, Erzurum ihalesine ve ihaleye konu olan icralık gayrimenkulüne ilişkin ayrıntıları paylaştı.

QNB Finansbank’ın satışa çıkarmış olduğu ilk icralık gayrimenkulün dükkan niteliğinde olduğu öğrenildi. Erzurum ilinin Horasan ilçesinde bulunan dükkanın toplam kullanım alanını 56 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 100 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken katılım bedelini ise 5 bin TL olarak bildirdi.

QNB FİNANSBANK’TAN DİYARBAKIR’DA SATILIK DÜKKAN İLANI!

QNB Finansbank Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Diyarbakır ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, Diyarbakır ihalesine ve ihaleye konu olan icralık gayrimenkulüne ilişkin ayrıntıları paylaştı.

QNB Finansbank’ın satışa çıkarmış olduğu ikinci icralık gayrimenkulün de dükkan niteliğinde olduğu öğrenildi. Diyarbakır ilinin Bağlar ilçesinde bulunan dükkanın toplam kullanım alanını 60 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 150 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken katılım bedelini ise 7 bin 500 TL olarak bildirdi.

QNB FİNANSBANK’TAN ELAZIĞ’DA SATILIK ÇİFTLİK VE ARSA İLANI!

QNB Finansbank Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede Elazığ ilinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka, Elazığ ihalesine ve ihaleye konu olan icralık gayrimenkulüne ilişkin ayrıntıları paylaştı.

QNB Finansbank’ın satışa çıkarmış olduğu üçüncü icralık gayrimenkulün çiftlik ve arsası olduğu öğrenildi. Elazığ ilinin Merkez ilçesinde bulunan icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanını 11 bin 720 metrekare olarak açıklayan banka, ihale başlangıç bedelini 4 milyon 945 bin TL, ihaleye katılabilmek için yatırılması gereken katılım bedelini ise 247 bin 250 TL olarak bildirdi.

Exit mobile version